Евролига 2011 - 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Спасев
  • Време на започнување Време на започнување
Уникс Казан - Монтепаски ќе ја пренесуваат на СК во 18 часот, ќе го видиме Бо Меккелеб во тимот на Монтепаски.

Јас гледам бе,од 8 за 1 мин на -1 ги донесе зверов.11 на полувреме тројка во последна секунда две од слободни и останатите супер влезови,а мора да се напомене дека 7,8 мин одмараше така да звер невиден е.Ама Монтепаски и не ме радува баш Лавриновиќ и Каукенас се изгорени карти само Борче и Зисис играат,другото е за во отпад.

se razbira nekoj od tuka vo evroliga,ali ona dobro razbiranje,vo pogled na istorija na klubovi,igraci,analizi i ostali raboti.ako nekoj se razbira neka pise,poso baram luge za takvi razgovori,a ne samo nekoi koi znaat samo za timovite kaj sto igraat nasive(ilievski-efes,bo-montepaski,antic-olimpijakos)sekako bez navreda kon niv,bidejki normlano deka tie za nas se najinteresni za pratenje.ako ima nekoj neka pocne da pisuva.

тооо ја фатив 2ка Каха, со 3.20 коеф. Ајде уште Галата... :sneaky:

И двете екипи се срање , јас ги имав Фенер 1 и Фенер со хендикеп полувреме ... од 8 разлика водство на почеток на 2/4 , 4 минути не дадоа ниту еден кош , Каха направи 11-0 серија , после тоа беше топло-ладно за двете екипи ... како и да е , ниту една од овие не поседува квалитет , ако играт против екипи од калибарот на Сиена , ЦСКА или Макаби гарант губат двоцифрено.
--- надополнето: Oct 19, 2011 6:52 PM ---
se razbira nekoj od tuka vo evroliga,ali ona dobro razbiranje,vo pogled na istorija na klubovi,igraci,analizi i ostali raboti.ako nekoj se razbira neka pise,poso baram luge za takvi razgovori,a ne samo nekoi koi znaat samo za timovite kaj sto igraat nasive(ilievski-efes,bo-montepaski,antic-olimpijakos)sekako bez navreda kon niv,bidejki normlano deka tie za nas se najinteresni za pratenje.ako ima nekoj neka pocne da pisuva.

Јас ја следам Еуролигата подолг период , што те интересира ?

A be mene niso konkretno ne me interesira :D ,nego vikam da ima nekoj so bi staval po nekoja analiza pred utakmica,eve i ja ke stavam nekoj analizi,analiza na igraci,na transferi i ostali stvari,takvi raboti.
--- надополнето: Oct 19, 2011 8:52 PM ---
A be mene niso konkretno ne me interesira :D ,nego vikam da ima nekoj so bi staval po nekoja analiza pred utakmica,eve i ja ke stavam nekoj analizi,analiza na igraci,na transferi i ostali stvari,takvi raboti.

Голем пад на играта на Партизан во 3/4, на крај и решавачка испадна.. Добро се држеше прво полувреме, ми се чини еден негатива имаа само, но подоцна паднаа. На крај победа на Ефес од 11 поени, 73-84.
Владо Илиевски постигна 4 поени.

Ебате Галинари, 23 поени имаше, 13 од слободни...

и пак ги фатив сите у кошаркава, ме заеба АЗ Алкмар... со кој памет ја пишав АЗ... :tapp:

галинари и фернандез се дурант и вејд на евролигата по 30 слободни утакмица

инаку според мене ЦСКА - Барса финале

Голем пад на играта на Партизан во 3/4, на крај и решавачка испадна.. Добро се држеше прво полувреме, ми се чини еден негатива имаа само, но подоцна паднаа. На крај победа на Ефес од 11 поени, 73-84.
Владо Илиевски постигна 4 поени.
Ne se sekjavam nekogas da postignal pojse od 5 kosa u evroliga.

Тренеров од Канту... :pos:

Браво издржаа до последната четвртина, али со Мирза шоу за две минути се одлепи Каха на крајот...
Мирза ги скина по жабарите...:)
Али Ефес го прима од Шарлерои,....:eek:

Ja go fativ Cantu 147.5+ :D,a za efes arno im se prae.nejke so zvezde i samo sutiraj od kj sakas i kolku sakas i trenerot nikomu nisto.trenerite u evropa se cisti utki.vredat samo obradovic,ivkovic,pesic i vujosevic iako vise ne e trener.A tie italijanite za nisto ne gi biva :D.Samo znaat da si ja zalizat kosata so gel.Ke vidite i tie AJ Milano ne se za nisto poseriozno na celo so toj Skariolo.Partizan zasto navijam za nego,a mislam deka Makabi,CSKA ili Panatinaikos go zemaat.Drugite se samo radi parite u ligava.kvalitetot se gleda sekoja godina.Eden Efes so buget od 50 milioni so eden Partizan od 5 milioni isti da se nesto tuka ne stima ednostavno iako gi tepaa prosla nedelja,zatoa vecerva im se vide vistinskata faca na celo so Vujacic koj sutira preku ruka,pokraj ruka,pod ruka,znaci sve osven otvoreni sutevi sutirase :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom