- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.048
- Поени од реакции
- 16.577
Уникс Казан - Монтепаски ќе ја пренесуваат на СК во 18 часот, ќе го видиме Бо Меккелеб во тимот на Монтепаски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тооо ја фатив 2ка Каха, со 3.20 коеф. Ајде уште Галата...![]()
se razbira nekoj od tuka vo evroliga,ali ona dobro razbiranje,vo pogled na istorija na klubovi,igraci,analizi i ostali raboti.ako nekoj se razbira neka pise,poso baram luge za takvi razgovori,a ne samo nekoi koi znaat samo za timovite kaj sto igraat nasive(ilievski-efes,bo-montepaski,antic-olimpijakos)sekako bez navreda kon niv,bidejki normlano deka tie za nas se najinteresni za pratenje.ako ima nekoj neka pocne da pisuva.
Ne se sekjavam nekogas da postignal pojse od 5 kosa u evroliga.Голем пад на играта на Партизан во 3/4, на крај и решавачка испадна.. Добро се држеше прво полувреме, ми се чини еден негатива имаа само, но подоцна паднаа. На крај победа на Ефес од 11 поени, 73-84.
Владо Илиевски постигна 4 поени.
Сепак корисен е за тимот, само 13 минути изиграл, не е лоша статистика.Ne se sekjavam nekogas da postignal pojse od 5 kosa u evroliga.
Мирза ги скина по жабарите...Тренеров од Канту...
Браво издржаа до последната четвртина, али со Мирза шоу за две минути се одлепи Каха на крајот...