Што би сакале да добиете на попуст?

• Креатор на темата Креатор на темата roklafamilija
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.banda.mk
Не сум најсигурен дека сум го погодил правото место за темава ...
Прво се отвори Колектива, после него и Групер. Во поново време најактуелни се ГрабниПопуст, и најновата од пред некое време Банда. Има и други успут, ама кој да ги памти.
Бизнисот ми изгледа добро развиен.. Искрено би сакал да има што повеќе вакви веб сајтови - на сите ни одговара. Они си работат ние си добиваме попуст и чао!
Нормално, очекуваме да ја добиеме истата услуга од фотографијата што ја купуваме. Ако продолжи добро да се искористува овој пазар е измислен за општество како нашево. Само да не се користи со задни намери и да се измами крајниот корисник.
The ultimate question is ШТО БИ САКАЛЕ ДА НИ ПОНУДАТ КАКО ПОПУСТ?

Што и да е само не масажите и слични третмани, нешто „опипливо“ нека е :Р

Такви сајтови имам посетено само еднаш, тоа беше Колектива, и се сеќавам дека даваа попуст на кафиња (заборавив за кој кафич конкретно се работеше), но ако имаш кредитна картичка. Бидејќи јас немам, ми пишаа дека можам преку уплатница, на што се откажав и од тогаш не се вратив да видам дали има нешто ново (за едно мутаво кафе да уплаќам на уплатница).

Инаку добро би ми дошле попусти на гардероба и козметика :) (од познати марки)

http://www.bagatela.mk/ Тука ги имаш сите такви сајтови на едно место. Инаку би сакал да добијам попуст на некој добар мобилен телефон.

Сет пневматици за сите сезони. И гратис менување на уље.

Сакам да добијам попуст на доларот, и ке го продавам кај што нема попуст на истиот, и цело време така

Ништо , едноставно чувството кога ќе купиш нешто шо не е на попуст е предобро :D . А не на попуст,сите се туркаат за кој побрзо да земе што повеќе...

Љубов и разбирање оти како што сум пијан сега ќе правам беља.....

Сопруга (Од Мала Преспа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom