- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.102
- Поени од реакции
- 15.060
нема да дочекаш.........врти го на ражен....нема да речи ништоЧекам од Бугарска уста![]()

ама ги бие глас за добри фалсификатори

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема да дочекаш.........врти го на ражен....нема да речи ништоЧекам од Бугарска уста![]()
Такви документи ного лесно се докажуват дали са лажни или не.затоа што е лажен...затоа....
Такви документи ного лесно се докажуват дали са лажни или не.
Има цела наука за това.
Дечко, колегата кажува дека може да се провери на 100% дали това еАбе тој документ не е ни заверен.
А каде се чува оригиналот?
Дечко, колегата кажува дека може да се провери на 100% дали това е
пишувано од Хр. Татарчев. А дали е заверено, ала, бака са това.
Графологиа е науката дека га пишува колегата.
Друже, сметам дека се мачам да говора на официалниот македонски, но понекогаш минавамПирински,
За да учествуваш во дискусии на македонски форум, редно е да го научиш и јазикот. Ова спаѓа во доменот на општа култура.
Друже, сметам дека се мачам да говора на официалниот македонски, но понекогаш минавам
на санданско - петрички диалект, бидеики сум од тамо родом. Се надевам дека това не е грех.
Отиваме офтопик, но езикот дека са говорили дедо и баба ми каков е?Гледам дека се мачиш, затоа и ти препорачувам да го научиш јазикот, да си ги скратиш маките. Јас сум родум од Скопје, но зборувам неколку странски и словенски јазици (вклучително и бугарски за кој сум овластен преведувач).За да бидеш полноправен член на тема историја, потребно е да го зборуваш и познаваш македонскиот јазик.
--- надополнето: Jun 30, 2011 6:40 PM ---
Отиваме офтопик, но езикот дека са говорили дедо и баба ми каков е?
Во петричко како се говори?
Не е тук местото да дискутираме за езикот.
Се учам. Се надам дека поне това ке е вредата од учеството ми во форумот.
И сакам аргументирано и добронамерно да дискутираме.
Ти благодарам за добронамерноста. И ас така коментирам на темата. И да не одам офтопик пак ке кажам.Ако тебе петричко ти е конечниот репер, тогаш бадијала ти е се` ова. Баба ти и дедо ти не доаѓале на форуми да дискутираат со писмени луѓе за комплицирани теми. Ти сакаш да го правиш тоа.Мојот совет беше искрен и добронамерен.
Поздрав,
Дечко,во твојата чудна држава може е другше ама во сите други држави во светот е така.Дечко, колегата кажува дека може да се провери на 100% дали това е
пишувано од Хр. Татарчев. А дали е заверено, ала, бака са това.
Графологиа е науката дека га пишува колегата.