Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Хахахахахахах иди лечи се бе хахахахах
оти? неќиш да зборуваш за тоа?? гадно ти е??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахахахах иди лечи се бе хахахахах
Па сега ваќа го зимам со тоалента,ја собирам спермичката и ја фрлам.. мој метод хахахаоти? неќиш да зборуваш за тоа?? гадно ти е??
Па сега ваќа го зимам со тоалента,ја собирам спермичката и ја фрлам.. мој метод хахаха
Еден туш обавезно хахахахххаа после тоа се миеш или слабо? хигиена?
Па сега ваќа го зимам со тоалента,ја собирам спермичката и ја фрлам.. мој метод хахаха
А да не го потиш ?а имаш пробано да ја лапнеш? може со леб да ја собереш или некое овошје , колку само за проба
Јас мислам дека треба се отворено да се зборува , посебно со тинејџери. Сакам моето дете да има слобода се да ме праша и се отворено да му кажам , одколку да бара по интернет и по другарки.Јас сум за тоа дека сексот треба да остане табу тема во семејството. Односот дете - родител, бар по мене, не е таков што допушта муабети како „и ќерко, ние тебе те напрајве еднаш кога се вративме од слава, на подот во WC” или она попопуларното „веќе си голема и треба да знаеш дека ти дојде на светов откако девет месеци пред тоа татко ти сврши во мене”. Во училиште да има сексуално образование - можеби и е прифатливо, али дома мислам дека нема потреба...
Да, мастурбираат. Отприлика многу пред да го знаат зборот.Па фала богу дека сите имаме интима и приватност... И јас ја имам,ама кога седиш со машко друштво не ти се десило 1 во животот да прокементирате за такво нешто? Се праите дека сте некои интелектуалци и дека сите други се под вас...