Како да изгасам вип секретарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Sophie!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Неможат да ме добиваат луѓево ... -.-

#21#
Така се деактивираа сите повици (кај мене барем)

#21#
Така се деактивираа сите повици (кај мене барем)

pa probav neshto Divert all calls i posle nikoj ne ni mozhe da me bara.. ##022# probav i toa, me baraat i vikaat deka sum go iskluchila telefonot ili navodno ne sum dostapna privremeno.

јави се во контакт центарот на вип ке видат тие да не има некоја забрана или слично а иммаат и ите некој кодови ке ти кажат

Ке дознаеш која ти е секретарка и ке и отидеш дома и ке и кажеш- Кучко губи се од мојот живот луѓето неможе да ме добијат, ако тоа не успее идеш план б, ке се јавиш у вип центарот за помош на безпомошни лица и ке ти кажат таму шо како

JAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA!
Abe ne bilo vip sekretarka nesho drugo bilo neznam ni jas, ja deaktivirav nekako ovaa.. ama neznam nemozhat da me dobivaat i mi vikaat deka e izgasen telefonot i deka sum nedostapna.. :@ a mozham da vrtam neam problem so mrezhata..

JAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA!
Abe ne bilo vip sekretarka nesho drugo bilo neznam ni jas, ja deaktivirav nekako ovaa.. ama neznam nemozhat da me dobivaat i mi vikaat deka e izgasen telefonot i deka sum nedostapna.. :mad: a mozham da vrtam neam problem so mrezhata..

а самсунг телефон имаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom