Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друго племе, ама за жал со слична судбинаНели имаше уште едно видео кога ги снимаа од воздух и после направија туристичка атракција од нив?
Од роѓење се средени изгледаАма се интересни, сигурно се среќни без светот околу нив. Му ја гледам брадат средена, а оружјето ако може така да се нарече е од дрво, па со што се средуваат?![]()
Све интересно но ме зачудува фактот што сеуште има племиња за кои многу малце се знае а само 1 се видени се прашувам само како ли се кријат и како преживуваат![]()
Случајно налетав на клипчево и во него можете да видите како реагираат доморотците при првиот контакт со цивилизација или со бел човек
Се е океј но тоа што го прочитав ме разочара ..... имено за еден месец повеќе од половина изумреле од грип додека останатите загинале во пожари или морале да бегаат затоа што шумите се комплетно уништени
Сега ќе платат со каматаЛеле па овие данок не плаќале којзнае колку време бе
Све интересно но ме зачудува фактот што сеуште има племиња за кои многу малце се знае а само 1 се видени се прашувам само како ли се кријат и како преживуваат![]()