Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
![]()
само овој го имам...и доволен ми е
Исто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Така некако и јас размислувам, ама досега од луѓето што ги знам, а се со бугарски пасош, ама баш ниеден не беше дојден до питачки стап.Кога ќе дојдеш до питачки стап и ќе сакаш да си го прехраниш семејството по секоја цена, ќе заборавиш на патриотизмот и ќе тргнеш кон „спасението“...ги оправдувам само оние што навистина се мизерни и неможат да преживуваат во Македонија, а за тие што бегаат од аздис немам коментар, не заслужуваат да бидат Македонци. Но, тоа е само мое мислење
мојот е со петокрака![]()
pa izgleda ne si ja videl makedonija vo pravoto svetloНиту сум видел некој да дојде до питачки стап,ниту пак сум видел некој да умре од глад,е сега некој ако е алчен слободно нека си го продаде газот,но нека не мисли дека нема да има последици за продавањето...
pa izgleda ne si ja videl makedonija vo pravoto svetlo
?Што е поголемо предаство тетоважа од ЈНА или бугарски пасош?
Не.
тетоважата ништо не докажува за идентитетот на еден човек,но со пасошот каде и да одиш ќе бидеш деклариран спрема тој истиотШто е поголемо предаство тетоважа од ЈНА или бугарски пасош?
Не.