Полицијата - против граѓаните

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви пример во Велес, кажете дали овие не заслужуваат строги казни ? Па неможат луѓето на тротоар да се разминат поради нив и после ќе имало сообраќајки и слични работи.. епа ќе има.

11308679302.jpg

Исто и во Охрид.Уште полошо,ајде овие горе да ги сфатиш до негде - немале место за паркинг.А види го примеров долу обратно од сите и качен на тротоар:
0616.jpg

Колата е на Медицински Центар - Охрид

Да ја видиме и другата страна.Како паркираат МВР (оваа кола е во сопственост на СВР-Охрид,иако е обична таблица,порано ја користеа Алфите)
0618.jpg

0617.jpg

Абе не ме заебавајте зет ми беше сообраќаец до пред 2 месеца . Сигурно не ме лаже и не е рекла-казала аман!

Абе не ме заебавајте зет ми беше сообраќаец до пред 2 месеца . Сигурно не ме лаже и не е рекла-казала аман!

Чичко и прв братучет имам полицајци, вчера кога ги прашав ми се изнасмеаа.. не е точна таа информација.

Многу ми е интересно кога некој ќе напише нешто, чисто онака колку да се замеша у муабет и да се направи паметен.
Независно дали тоа што го напишал е точно или не...

Може да добијат награда со покачување на плата 10 или 20% за добро работење или така нешто. Процент од пишана казна не постои, ако знаеш колку е кажи. Да постоеше платата ќе им беше плафон!;)
Не, ама ако не пишуваат казни по предвиденото, добиваат наредби од повисоките чиновници да казнуваат повеќе.
Пак рекла-казала?
Немојте со вакви глупости бре, не е тоа сезонска работа па колку ќе изработаш поише пари ќе земеш.
Не е норма, туку наредба.

Све знаете мајку му стара еј, алал нека ви е.

Да ти дадат тебе процент од една казна ќе видиш дали нема да пишуваш.. 5 казни во денот на пример од 400 евра.. ете му комотни 500 евра во џеб..

Да ти дадат тебе процент од една казна ќе видиш дали нема да пишуваш.. 5 казни во денот на пример од 400 евра.. ете му комотни 500 евра во џеб..

Добар си.

па добар сум на таткоми му слупаа казна.. мораше да ја плати.. никој неќе ама кога имаат заработка не ги боли ич уво дали народот е сиромашен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom