Дали ја препознавате личноста

• Креатор на темата Креатор на темата Bacillus gagous
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бре луѓе :) уште кога се роди на насловна беше на сите магазини како толку не забележавте како се вика. Се вика Шон Престон Федерлајн.

BeBe11 напиша:
Од секогаш била одвратна, само сега конечно почнаа да сваќаат луѓето полека полека, дека и физички не е ништо нарачно, а и не знае да пее.

Аааааа....овака немој...дека јас ќе најдам некоја слика од кристина агилера каде што е "многу убаво насмеана" и после споредувај ги која е поубава,знам дека бритни не е ништо нарочно ама најнормално е после бременост да изгледа така и биди сигурна дека набрзо нема да ја видиш таква....и немој да ја претвориме пак темава таква и не мора да ми одговориш на овој пост само те молам без такви навреди

Леле знаете како одма препознав дека е бритни ?? По фацата пошто знам дека мрази деца и сега кога го држи во раце уште и фаца :pos:

lele kakva e...uh..ova britni ne e mozno...ali ona e

_|Sp|DeR|_ напиша:
Аааааа....овака немој...дека јас ќе најдам некоја слика од кристина агилера каде што е "многу убаво насмеана" и после споредувај ги која е поубава,знам дека бритни не е ништо нарочно ама најнормално е после бременост да изгледа така и биди сигурна дека набрзо нема да ја видиш таква....и немој да ја претвориме пак темава таква и не мора да ми одговориш на овој пост само те молам без такви навреди

Е ајде де најди некоја таква фотка и стави ја на темава за тоа и ја отворив, не ја отворив само за бритни, сигурен сум дека има уште еден куп слики од различни глумици и сл на кои тие не си личат на себе си:icon_lol:

Aбе добро велиш ама у вакви теми во последно време ама баш ич не си го трошам времето и гледам само ако најдам некоја поинтересна тема а не од видот дополни ги зборовите и слични играчници или терање сеир за работи кои се сериозни(оваа тема не спаѓа таму).Така да од Сеир и игри само на Хумор одам

Fakt e deka ne se sekodas najbolje. Pa toe e BRITNI

Лееее ова мн е тешко бе мајкуму. :pos: Има некој можни одговвори која може да биде вака некако мн е тешко. :pos: Ама јас пошо си ги знам сите пеачки ова е Бритни Спиарс. :pos: :pos: :pos:

Бритни Страшило Спирс

Кој е талибанецов ?

c9lm.jpg

мари напиша:
Леле знаете како одма препознав дека е бритни ?? По фацата пошто знам дека мрази деца и сега кога го држи во раце уште и фаца :pos:

od kade pa sea taa da mrazi deca :icon_eek: ako mrazi nema i vtoroto da i e na pat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom