Најстарата СМС порака што ја чувате во inbox

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
23.02.03
Ш`о бе пеерче и ти купи мобилен, ти ибам глаата.
Епа ај со здравје да си го онадиш, ебати пеерот.

Е ова ми е најстара а од кого и зошто нема потребад а ви објаснувам пораката зборува повеќе од се.
:pos2:

Најстарата што ми е во inbox не е мн стара од:
26.05.06 од Орбит манија што пратив код а во архиви да не збориме уште коа го куоив мобилниот иам порака:)

14.07.2005 од лани :poss: ...од другарка ми...„Ке дојдеш или да дојдам.“ И дојде...како што може да се сетам...

01.04.2006
Jedan savjet cuvaj se .Jedna molba ne menjaj se.Jedna zelja Ne zaboravi me
Jedna laz Ne volim te ..Jedna istina Nedostajes mi

ama uste ne doznav od kogo e:tapp:

24/01/2006 00:39:32

Ако погледнеш во твоето срце ќе го видиш минатото, ако погледнеш во ѕвездите ќе ја видис својата иднина, ако погледнеш во твојот телефон ќе видиш кој мисли на тебе.

07/03/2005 04:04

ej izvini greska bese

faca poraka , neznam zosto uste sedi vo telefonot :)

09.06.2005, od edna drugarka. A na toj brat mi sto go koristi a bese moj imam od 15.09.2003.

30.12.2004 Ти...си...једноставно...некако...хм..о Боже...како да кажем...јао мени...ок...3...2...1...нешто најбоље што на овом свету постоји!!!
Од некој број што веќе го немам у именик.Не се сеќавам кој бил.:tapp:

13/8/06
бришев и тоа многу,иначе се наоѓаат ептен стари....

(no messages)
Али во SIM-Messages пронајдов порака од 22.07.2002 од:
МОБИМАК со содржина: СРЕЌЕН РОДЕНДЕН; бла-бла...

27.04.2007 шо праваша ај на билјард

Последни ми се од 27 април сега, тие роденденските.:)

Mojava e epten stara- 16.03.2004. Mi ja isprati edna mosne draga licnost, koja mnogu ja sakam i pocituvam i glasi vaka:

"Da bidesh srekjen e umeenje. treba da naucish da gi cuvstvuvash i prepoznavash tie momenti, da se navrakjash na niv i da veruvash vo niv.

Најстара хмм...20 Март Коки-Мацедониан:ти си глуп...п.с умрев на часов:icon_lol:

Најстарата СМС ми е од пред некој ден (а од отприлика тогаш ми е и најновата :) ) Глупите пораки и оние што се за договарање (те чекам за 10 мин таму и таму) ги бришам одма,а интересните сите си ги префрлам на компјутер.Таму имам пораки од 2001 година,ама оние навистина што ми биле убави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom