Најстарата СМС порака што ја чувате во inbox

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Во принцип не ги чувам многу пораките, ги бришам. Најстарата порака шo ја имам сочувано е на 08/12/2005 во 01:40 :)

21.07.2004 од една другарка ,ми ја прати додека бев на одмор да ми се пожали дека у Скопје било пекол:nerv::icon_lol::icon_lol:

Од април месец 2004та чував една али нов телефон купив така да ја немам веќе. Али ја чував 2 години.

Najstarata poraka sto ja cuvam e od 24.11.2004 godina i mi e ispratena od deckoto

Od ko znam za mene sum imala nad 100poraki vo inbox..najstarata mi bese nekade od 2004 letoto,ali pred eden mesec,ko go nosev tel na popravka site poraki mi se izbrisaa!sega najstarata mi e od 10.03.2006:)

Cuvam poraka od tocno 16.02.2004 koga idev so bvsiot... Stara poraka a? :)))))))))))

Во Saved Items од 12.04.2004 и може да се каже една од најдрагите пораки што ги имам добиено!!!Од некој и сега релативно важен за мене:wub:

13.09.2000..od mobimak..informiraa deka mi e pustena linijata:)

07.10.05 od najdobrata drugarka, samo sto ne mi e vo inbox tuku vo poseben folder(kade sto si cuvam mnogu dragi poraki).

Се уште ја чувам она порака за марсовецот, почнува вака, Добар дан, ја сам ванземаљац кои се налазу у вашем телефону, ово што сад притискате су моја јаја, молим вас престаните!

02/11/2004
на овај број некоја шмекерска порака
а на стариот сигурно имам некоја од порано ама не знам од кога и каква е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom