Miswak - Природни четка за заби

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

Сте слушнале порано за вакво нешто?

• Вкупно гласачи
    24
Инаку
Извонредни информации. Баш сурфав пред некој ден за дрвцево и се канев да го купам пошто некаде читав позитивни искуства од луѓе од целиот свет како било далеку подобро од обични пластични четки за заби. Деновиве ќе појдам да го купам па ќе споделам и мои лични искуства.

Поздрав и големо браво за темава. (y)
Ако сакаш да си купиш,јас најдов паста за заби МИСВАК-60 денари е карши бурекџилница РАФ во чаир имаш.

Инаку

Ако сакаш да си купиш,јас најдов паста за заби МИСВАК-60 денари е карши бурекџилница РАФ во чаир имаш.
Веќе неколку месеци ја користам четката, со единствена разлика што ја купив надвор од МК. Наредна прилика кога ќе сум Скопје, ќе си купам едно 10 комада, пошто се далеку поефтини од странство... :)
Фала ти ја инфово! (y)

Веќе неколку месеци ја користам четката, со единствена разлика што ја купив надвор од МК. Наредна прилика кога ќе сум Скопје, ќе си купам едно 10 комада, пошто се далеку поефтини од странство... :)
Фала ти ја инфово! (y)
Самата четка -Мисвак е 100 денари,а паста за заби со Мисфак состојки е 60 денари..да не се разбереме погрешно..извини

Самата четка -Мисвак е 100 денари,а паста за заби со Мисфак состојки е 60 денари..да не се разбереме погрешно..извини
Значи дрвцето мисвак е 100 ден., додека пастата (со која употербуваш нормална пластична четка) е 60 ден., или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom