Driving in Albania - Top Gear

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Дечките од топ гиар ја возат и "мојата кола" (y)
--- надополнето: Jun 11, 2011 6:13 PM ---
so running then STOP хахахахаххахахахаха
--- надополнето: Jun 11, 2011 6:17 PM ---
Како и да е Албанија представена како Мафијашко село

сум се газел од смеење на оваа епизода .. хаха една од најдобрите е ( ако се лажеме ) :) :) :) :) :)

сум се газел од смеење на оваа епизода .. хаха една од најдобрите е ( ако се лажеме ) :) :) :) :) :)

Ма најдобра е бе, покажуваат Мерцедес па Ролс Ројс и кога го видов тој кутриот со застава сум се помочал од смеење.

Едвај чекам да дојде 26 јуни тогаш стартува новата сезона :D

Моментално симнати ми се целосно 15 и 16 сезона а епизода по епизода ја гледам 14 и се така ќе одам до прва.Почнав од обратен редослед поради немањето на сидери на торентите.Закон се top gear најдобра емислија за автомобили а не како овие нашиве да коментираат погреб.

И нас не спомнаа ако некој ја гледал целата епизода :D
Муабетот беше за некоја фрка шо ја имале Албанците со Грција (за патишта ако добро се сеќавам), и после кажаа дека министерката за култура на Македонија (Канческа-Милевска) возела конфискувано возило кое уствари било сопственост на ни помалку ни повеќе... Дејвид Бекам :cool: Имаше прилог во Вест тогаш кога беше актуелно ова...

Top Gear, според мене е најинтересно шоу на сите времиња и досега не сум изгледал досадна епизода...

Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес!

Top Gear напиша:
And just so I balance this out, neighbouring Macedonia, the interior minister was very embarrassed when police noticed her car was
actually registered to David Beckham.

Meanwhile ...in the Bentley :D ЅВЕР :LOL::LOL::LOL:
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:17 AM ---
Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес, Мерцедес!

Е...и? :rolleyes:
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:18 AM ---
И нас не спомнаа ако некој ја гледал целата епизода :D
Муабетот беше за некоја фрка шо ја имале Албанците со Грција (за патишта ако добро се сеќавам), и после кажаа дека министерката за култура на Македонија (Канческа-Милевска) возела конфискувано возило кое уствари било сопственост на ни помалку ни повеќе... Дејвид Бекам :cool: Имаше прилог во Вест тогаш кога беше актуелно ова...

Top Gear, според мене е најинтересно шоу на сите времиња и досега не сум изгледал досадна епизода...

Иначе, X5-ката на Гордана Јанкулоска е џипот на Бекам

63.JPG

Или сметни си ја од торент во HD ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom