Love & Happiness Festival 2011 @ Summer Beach Gradiste - 22-23.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Аку би одел , а голема е веројатноста , тоа ќе биде саботата. Само другариве да не заебат во последен момент и се гледаме таму.

Само за сабота јас ке одам :) Таламаска не пропуштам никогаш

Се мислев дали да одам ваму или на Карл Кокс, и ако не заебит друштвото најверојатно ќе одам на Кокс, далеку е некако Градиште. :)

ќе одев ама упм нема работа неам пари :)
дај и за мене некој гратис најди :D

епа од утре купувај весник ВЕСТ и сечи го Зграпчи го денот , со 3 исечоци иди на градиште у петок и подигни си гратис ... првите 100 што ке дојдат ке добијат гратис :)

^^ само ради ова.. Да ја слушнам ова во живо еднаш и да свршам..

Инаку некој да не знае од колку саат е Том Бокстер со Антониа?

koj bil neka kaze kako pominal i dali imase dovolno narod

Јас бев вчера и си поминав топ.Гужва немаше многу ама не беше ни празно.Имаше онака таман место да си се разиграш и опуштиш.Скоро цело време бев на 2ра плажа,ко појдов на 3тата дури страв ме фати:icon_lol:Плус и коњакот ми го истурија:(Прв пат одам на ваква журка,а и не можам многу да коментирам за музиката пошо не ми е многу таков стилот.
Се на се беше убо и имаше атмосфера.Поради оправдани причини јас морав да заминам порано, кун 2 сатот....
Денес не одам,на сите шо одат им посаквам добар провод и не се капете ,не се занесвите камен е водана :LOL:

Па позитивен впечаток од настанов во глобала али со голем минус во организацијата. Па мајке ми ставајте алки да не мора да плаќам по 2 карти ради тоа што на тие дебилите од обезбедувањето 10 пати им реков дека го испраќам другарчето(кое најверојатно заврши на токсикологија)за да потоа не ме пуштат без карта...и крај краева јака заебанција беше со тоа 400 денари карта на врата(што мене ми испаднаа 800) за една вечер.( а карта за една вечер требаше да е 300 ).

e toa e najloso vo nasata organizacija zee german
istata slucka jas ke ja imav za malku na nova godina vo salata b.trajkovski,no so malku molenje me pustija obezbeduvanjeto

Како ни го начукаја со цената алал да им е..(кузнај колку пари си извадија тие на вратата.) Иначе журката беше топ. Значи Таламаска беше прејако. Доста време поминав од гледање добри журки на интернет, редно беше една перфектна да проследам и во живо.. Се отепав од играње едно 3 саати без престан се дур не ме фркна грбот па си легнав долу на плажата.. Али кај 5 и 30 можел, не можел пак станав.. Онаква атмосвера ретко се гледа.. А за враќањето назад до Охрид е друга приказна :)

Да не налетал некој на галерија од фестивалов? Конкретно Таламаска. На кадевечер има ама од првиот стејџ само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom