CLUB EFFECT

• Креатор на темата Креатор на темата _Rocky_
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Kolku od clenovite na forumot se zapoznaeni so postoenjeto na ovaa diskoteka koja se naoga vo Vinica ( istocna makedonija ),otvorena pred dve godini, do sega dosta posetuvana od nasi pejaci a isto i od pejaci od sosednite drzavi.

Ја брееј ја сум запознаен во село Џепшиште беше така ?
Дај бре пријател земи пиши неш кај се наоѓа шо како запознај не малце не само со 7 збора тема да отвараш ...

Иам слушнато дека е најдобра во Виница, ништо друго незнам. :)

Сум била таму, за презентации, и супер сум си минела, дека друг народ, голема дискотека, интересно ми било, само што си нема народот понашање си нема :тое:
Не е само да имаш место за испаѓање, голема дискотека со која ке се фалиш, туку треба и да знаеш да се понашаш убаво ;) (мислам дека ме разбирате што мислам)

Сум била таму, за презентации, и супер сум си минела, дека друг народ, голема дискотека, интересно ми било, само што си нема народот понашање си нема :тое:
Не е само да имаш место за испаѓање, голема дискотека со која ке се фалиш, туку треба и да знаеш да се понашаш убаво ;) (мислам дека ме разбирате што мислам)
во Виница живее друг народ ?
незнаев

во Виница живее друг народ ?
незнаев

Неее, јас сум од друго место и мене ми се нови луѓето, непознати....
Живеам во Велес, помало место каде сите меѓусебно се знаеме и кога ке излезеш нормално мораш да припазиш што правиш пошо после цел месец ке бидеш тема на оговарање..
У тој контекст ми беше муабетот за друг народ!

Дај некоја сликица бе од диското, кажи кој иде да пее, шо луѓе идат па може ќе ја посетиме. xD

Неее, јас сум од друго место и мене ми се нови луѓето, непознати....
Живеам во Велес, помало место каде сите меѓусебно се знаеме и кога ке излезеш нормално мораш да припазиш што правиш пошо после цел месец ке бидеш тема на оговарање..
У тој контекст ми беше муабетот за друг народ!
Okej Елена :) се разбравме :)

АУФ!
Дискотеката е фантастична,сум бил 3-4пати во неа,и секогаш сум си минел преубаво.
Плус Виничанки не се многу тешки за факање.А и газдата на дискотеката е доста моќен човек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom