Club Colosseum - лето 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто и јас да се надоврзам бидејќи кажав БАРЕМ реприза на лани, тоа го мислев ако нема ништо барем нека биде како лани. А нормално дека сакам нови имиња да дојдат, но и некои што биле нема да биде лошо да дојдат пак. Муабетов ми беше дека лани ова време имаше топ најава на журки иако некои од нив после ги одложија. Би било фино Ранк 1 кои зимава требаше да бидат да ги донесат, Gareth Emery исто иако беше у зимското само лани ама мислам дека доволно време прошло плус топ е чоекот, Cosmic Gate ете не биле, ATB ?... и многу многу други....

tn2011.jpg

Вреди и на двете да се иде, али мислам да ги вратат од Sure Shotz диџејите ќе имаат луѓе ко порано у зимското.

Многу андерграунд сезона периодов... барем за мене... никој незнам од наведениве :)

Го очекувам и ова лето кралот Prydz да не поремети во Колосеум :cool:

^^^
Може може зашо да не, јако журче у зимското ама пред 2 години скоро имаше и Gareth Emery па не е лошо пак да дојде и тоа у летна шема. :)

Добро журче направи Том Нови... Кој е следен четврток?

луѓе има некој информации за тоа зошто нема квалитетни ДЈ-и ова лето ? и дали планираат барем во периодот после летото ( есен /зима /пролет) да продолжат со носење на ДЈ-и ?

луѓе има некој информации за тоа зошто нема квалитетни ДЈ-и ова лето ? и дали планираат барем во периодот после летото ( есен /зима /пролет) да продолжат со носење на ДЈ-и ?

Изгледа бидејќи коштаат пари, а последниве 2 години многу се изгореа со дџ-иве... И журките оваа година се полупразни, за жал. Сега во Македонија во мода е турбофолкот, па да се надеваме дека ќе се вратат некогаш добрите журки : )

Што ќе има во петок некој да не има информацијааааа ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom