Американец на еBay ја продава сопствената мајка

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.my-bet.blogspot.com
Steve Owenu (42), толку многу се изнервирал бидејќи мајка му, му се качила на глава, па ја ставил на продажба на eBay.

Овен на Интернет страницата за продажба на "стока", објавил фотографија од 50 годишната Caroline Allen, и ја ставил во категоријата "Чудни работи", опишувајќи ја како потрошена роба.

Почетната цена која ја ставил за неговата мајка изнесува 1 фунт.:ija: Овен ја ставил мајката на продажба поради тоа што после 27 години живеење во Америка таа се доселила во неговото соседство во Британскиот град Дерби.

-Ужасно е напорна. Секој ден ми доаѓа дома и ме тера да чистам - огорчено кажува Овен.:blabla:

-Можел да стави поголема почетна цена. Барем 100 фунти. Во живо многу подобро изгледам - искоментирала мајката. :pipi:

Да ја продава жена му да се размисли ама за стара баба не фала.

Фали логика во приказнава малце
Типот има 42 години,а објавува слика од 50-годишната мајка?!?!?!

Од кај знаеш мош кога била 12 години го родила :):):)

BusHav напиша:
Фали логика во приказнава малце
Типот има 42 години,а објавува слика од 50-годишната мајка?!?!?!
може стаил слика коа мајка му имала 50, за поише типци да ја свиѓаат и да му бидат потенцијални муштерии:):)

bree na ovoj еBay sto veke ne prodavaat , pred nekoe vreme gledav na TV nekoj svaba na zaebancija si go stail deteto da go prodava pa golema prasina se bese krenala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom