Дневник „он и она”

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Локација
München
Nejziniot dnevnik

Vo sabota navecer mnogu cuden mi bese.Se najdovme vo edno kafule.Pomisliv deka jas sum kriva bidejki celo poladne bev so drugarkite na shoping , pa i zakasniv na sostanokot,no toj nisto ne rece .Od tamu pojdovme vo eden restorant , no toj i ponatamu bese cuden.Se obidov da go raspolozam , ama ne mi uspea .Go prasav sto mu e , toj mi rece deka toa nema nikakva vrska so mene.Koga se vrakavme nakaj doma u kola mu rekov deka mnogu go sakam , oj nisto ne rece , samo ja stavi negovata raka na moeto ramo.Celo vreme razmisluvav zagrizena zosto ne mi vozvrati,kako se stignavme doma pomisliv deka ke me ostavi :( Se obiov pak da razgovaram so nego no toj go zapali TV i pocna da gleda nekoja programa.
Na krajot mu rekov deka ke odam da spijam.Posle 10 minuti dojde i toj bev mnogu iznenadena koga pocna da vozvratuva na moite milovanja i pocnavme da vodime ljubov.No i ponatamu izgledase iznerviran ,sakav povtorno da razgovaram so nego no toj vekem zaspa.Pocnav da plakam , i plakav se dodeka ne zaspav.Poveke ne znam sto da pravam , sto posto sum sigurna deka misli na nekoja druga.Zivotot mi e katastrofa.

Negoviot dnevnik

Deneska igrase reprezentacija ... i izgubi . Ama barem zatoa jas ebev !

Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц Луда работа. :pos: Мн е закон ова.

Ако е „ОН”-Обединети Нации а „ОНА”-УЧК, јасно е се! Таман се потрефиле! :pos:

:nesvest: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::kez::smeshko::smeshko::smeshko:за ова друго немам коментар освен горе наведените емот иконки :pipi: :kez:

Хахаха....ова е закон!!!!!
Само он не би водел дневник него горенаведеното би го кажал на некој другар :)

Потврда за машката ограниченост,и женската лигавост.

sch00lGirL напиша:
Потврда за машката ограниченост,и женската лигавост.
Како го кажуваш ова ладно ко од неутрален пол да си ти мајката....:icon_lol:

Стандард!!!
Само пошто ова е жива вистина не треба да стои тука,треба во општи муабети!!!

Жива вистина??????:lud: :ija: :ija: :ija:

закон....а богами не е некоја лажга, само што мажот не води дневник

ова од вицотека го извадофте? го памтам... :) комедии е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom