Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas pak se tokmam da zemam V6 dizel
Баба му нека ми купи бензинец да возам ебаму глупиот еј.
68 денари 95ка бензин у сред Јуни.Баба му нека ми купи бензинец да возам ебаму глупиот еј.
Барем градски превоз да постои у внатрешноста, па луѓето да го користат.
Глуп чоек еј, колку плус дигнаа акциза откоај се на власт, 7-8 ден?
Kolku ti e plata be tebe?Ајде бе не плачете, ви покачуваат бензин без да намалат на квалитет (што секако го нема ама не е сега тоа тема на муабет), како ми е мене тука од 1ви август 10% од содржината ќе ми биде Етанол или такозвано Е10 гориво и плус ми ја качуваат цената од моменталните 1.5€ на 1.85€
Споредено со тоа што би го зимам у МКД во мојата струка и искуство воопшто не ми е големаKolku ti e plata be tebe?
Абе има луѓе кои земаат до 250 евра плата и правдаш тука поскапуање од 3,5 ден.Споредено со тоа што би го зимам у МКД во мојата струка и искуство воопшто не ми е голема
Мислам дека не се разбравме, јас никаде не оправдан тоа не плачете беше малку појќе саркастично.Абе има луѓе кои земаат до 250 евра плата и правдаш тука поскапуање од 3,5 ден.
Сигурно си доволно паметен да знаеш дека тоа ќе предизвика дополнителни поскапуања на све поврзано со транспорт.
И муабетов не е за у темава, не знам како овде се зачна.
MoziДали со софтверски изгасен ЕГР може да се помине технички?
Sent from my iPhone using Tapatalk
И со "хардверски" блокиран со плочка поминува.Дали со софтверски изгасен ЕГР може да се помине технички?
Sent from my iPhone using Tapatalk