AC/DC

• Креатор на темата Креатор на темата LP Fan
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од моите најомилени рок бендови. И во iPODot имам околу 100тина песни од АC/DC. Легенди! Долга ми е листата на омилени песни од нив :).

Готово е! ЕЈсиДиси на 26 мај во Белград. Концертот ке биде одржан во стадионот на Партизан. Дали ке оди некој од вас и дали знаете каде ке може да се купат влезници?

Готово е! ЕЈсиДиси на 26 мај во Белград. Концертот ке биде одржан во стадионот на Партизан. Дали ке оди некој од вас и дали знаете каде ке може да се купат влезници?

Баш тоа ќе прашав...Значи влезници,како што ако знае некој нека пишува тој спектакл не се пропушта па и пеш ќе одам .Јас имам само број од некое место во Белград каде што ќе се продаваат карти (пошто идат у продажба од 22 Фебруари)

Баш тоа ќе прашав...Значи влезници,како што ако знае некој нека пишува тој спектакл не се пропушта па и пеш ќе одам .Јас имам само број од некое место во Белград каде што ќе се продаваат карти (пошто идат у продажба од 22 Фебруари)
Влезниците се пуштаат во продажба на 13 февруари.Има ваква тема во ноќен живот.:helou::helou:

Влезниците се пуштаат во продажба на 13 февруари.Има ваква тема во ноќен живот.:helou::helou:

Ахааа...А ќе има некаде во МК продажба на самите или на милост и немилост сме?:helou:

black ice многу добар албум браво за стариве уште имаат сила само така

Дефинитивно една од најдобрите рок групи на сите времиња.Едноставно ги обожавам.

РУЛЗ РУЛЗ И САМО РУЛЗ

поз. за оваа тема нема што да казувам за AC\DC се се знае само ќе ве замолам ако некој знае да даде информација за тоа дали има нешто од нашава земја организирано за во белград за карти превоз и слично тоа не смее да се пропушти благодарам однапред

поз. за оваа тема нема што да казувам за AC\DC се се знае само ќе ве замолам ако некој знае да даде информација за тоа дали има нешто од нашава земја организирано за во белград за карти превоз и слично тоа не смее да се пропушти благодарам однапред
Има посебна тема во Ноќен Живот:helou::helou:

Неможам да им се изнаслушам

Нешто фаза излеа ми е, нив и Аеросмит ги обожавам во моментов.

Не знам кој имаше спомнато дека Ангус се знае со нечив татко..
Епа морам и ја да се пофалам дека Брајан Џонсон исто така се знае со татко ми..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom