WhiteSnake
[hW] Light_Arrow
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 907
- Поени од реакции
- 1
For Those About Rock (We Salute you)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Podobra grupa od Deep Purple i Whitesnake nemalo a i nema ni da ima...ne vikam deka ACDC se losi...ama ovie se klasika!!!
Овде си грешка нешто. Back in black е напишана во поновата ера од AC/DC т.е. со Brian Johnson. И самиот наслов на песната кажува дека AC/DC се вратиле повторно, т.е со нов вокал. А таа песната што кружи по интернетов е cover верзија од групата the bon scott band.Побрзај оти близу се до пензија...сепак се сомневам дека би дошле појужно од Загреб...ако сеуште настапуваат..Инаку ѕверови се...посебно со Bon Scott..Побарајте ја оргиналната врезија на Back in black..ако не сте ја слушале..
Се шо кажа на к*р ми замажа. ЕјСиДиСи се класика, синоним за зборот рокенрол. Енгус Јанг е познат како еден од најенергичните гитаристи на сите времиња и ЕјСиДиСи како бенд се еден од поретките бендови што опстојува повеќе од 30 години. Цела моја почит до Енгус, мојот идол и колку за информација нов албум ке излезе скоро слушнав...Сите биле у затвор, најнизок бенд во r'n'r историја и најружен истовремено... доволно за да бидат оригинални
Незнам точно колку време ги следиш AC/DC..Јас ги следам околу 25 години..и верувај ми постои песната..оти ја имам и на дескот од компјутерот..се работи за материјал кој бил спреман за следниот албум пред Брајан да се загуши во сопствената повраќаница..По што следува избор на нов фронтмен..Бон бил само шофер во групата(го возел камионот со опремата)..па ја препеал песната за еден од најкомерцијалните албуми на оваа група...секако не и најдобар..барем не по мене..Инаку многу ја оспоруваат ова песна велејќи дека тој никогаш не напишал текст за ова песна..но сепак..постојат докази дека спремал нов албум..а дуринемаора да значи дека Бон ја напишал имаш текстови и од браќата...сепак се работи за неговиот глас..Овде си грешка нешто. Back in black е напишана во поновата ера од AC/DC т.е. со Brian Johnson. И самиот наслов на песната кажува дека AC/DC се вратиле повторно, т.е со нов вокал. А таа песната што кружи по интернетов е cover верзија од групата the bon scott band.