AC/DC

• Креатор на темата Креатор на темата LP Fan
  • Време на започнување Време на започнување
незнам зашо, но во последно време почнав да ги слушам се повеќе и само едно иам да кажам It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll

Луѓево се лудница !!!

Ги обожавам.Неостварена желба ми е да идем на нивни концерт.Закон се.

Побрзај оти близу се до пензија...сепак се сомневам дека би дошле појужно од Загреб...ако сеуште настапуваат..Инаку ѕверови се...посебно со Bon Scott..Побарајте ја оргиналната врезија на Back in black..ако не сте ја слушале..

Gi postovam lugevo stvarno super muzika imaat a najmnogu mi se bendisuva gitaristot- Angus Young ........ mnogu energicen covek

Побрзај оти близу се до пензија...сепак се сомневам дека би дошле појужно од Загреб...ако сеуште настапуваат..Инаку ѕверови се...посебно со Bon Scott..Побарајте ја оргиналната врезија на Back in black..ако не сте ја слушале..
Овде си грешка нешто. Back in black е напишана во поновата ера од AC/DC т.е. со Brian Johnson. И самиот наслов на песната кажува дека AC/DC се вратиле повторно, т.е со нов вокал. А таа песната што кружи по интернетов е cover верзија од групата the bon scott band.

Сите биле у затвор, најнизок бенд во r'n'r историја и најружен истовремено... доволно за да бидат оригинални

Сите биле у затвор, најнизок бенд во r'n'r историја и најружен истовремено... доволно за да бидат оригинални
Се шо кажа на к*р ми замажа. ЕјСиДиСи се класика, синоним за зборот рокенрол. Енгус Јанг е познат како еден од најенергичните гитаристи на сите времиња и ЕјСиДиСи како бенд се еден од поретките бендови што опстојува повеќе од 30 години. Цела моја почит до Енгус, мојот идол и колку за информација нов албум ке излезе скоро слушнав...

Овде си грешка нешто. Back in black е напишана во поновата ера од AC/DC т.е. со Brian Johnson. И самиот наслов на песната кажува дека AC/DC се вратиле повторно, т.е со нов вокал. А таа песната што кружи по интернетов е cover верзија од групата the bon scott band.
Незнам точно колку време ги следиш AC/DC..Јас ги следам околу 25 години..и верувај ми постои песната..оти ја имам и на дескот од компјутерот..се работи за материјал кој бил спреман за следниот албум пред Брајан да се загуши во сопствената повраќаница..По што следува избор на нов фронтмен..Бон бил само шофер во групата(го возел камионот со опремата)..па ја препеал песната за еден од најкомерцијалните албуми на оваа група...секако не и најдобар..барем не по мене..Инаку многу ја оспоруваат ова песна велејќи дека тој никогаш не напишал текст за ова песна..но сепак..постојат докази дека спремал нов албум..а дуринемаора да значи дека Бон ја напишал имаш текстови и од браќата...сепак се работи за неговиот глас..
Поздрав.:smir:

Шофер? Јас знам од емисијата за албумот дека го нашле од некоја друга група каде што бил вокалиста, а не спомнаа дека им бил шофер.

Бил вокалист во групата Geordie..ама поради тоа што не успеале..имале само неколку сингли..нашол другар работа..(погоди која)..точно во време кога овие иамле аудиција за нов вокалист..па..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom