"АБЕ ЌЕ ИМ ДОЈДАМ ТАМУ У ТОПАНСКО НА ФЕРКА!"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а средство наброја? нешо, хебла, нож, палица..

вардарче, моите офци се претежно виртуелни ;)

на твое место ацид би пробал со разговор да средам све зашто мн ми е селско да земам и да се тепам мислам за мене тоа е понижување

ac|d напиша:
на твое место ацид би пробал со разговор да средам све зашто мн ми е селско да земам и да се тепам мислам за мене тоа е понижување
Или - НЕЧОВЕЧКО ОДНЕСУВАЊЕ! Секој конфликт треба да се разреши по пат на разговор, а не на таков начин. :star:

Уште го нема мажот да се каже кого и зошто ќе тепа? Веројатно има причина за ферки/мерки/перки и останати зборови кои за мене немаат ама баш никакво значење. :)

Андроник напиша:
Уште го нема мажот да се каже кого и зошто ќе тепа? Веројатно има причина за ферки/мерки/перки и останати зборови кои за мене немаат ама баш никакво значење. :)
Ондак не ќе да е маж,туку лигле :bip:

Кажете кој ќе победи.

све се решава со дискусија...

Абе јас сум од Север (на 100 метри над Топанско) али од овде знам неколку членови али да му се закануваат на АСID:raz:

Ало, не ми се заканува на мене, тоа го кажав уште во првиот пост! :-)

Acid напиша:
Ало, не ми се заканува на мене, тоа го кажав уште во првиот пост! :-)
па дај кажи на кого му се заканиле или барем кој е заканувачот!!!

Virus напиша:
па дај кажи на кого му се заканиле или барем кој е заканувачот!!!
Се закануваше некој што е далеку од Топанско, на некој што исто така е далеку од Топанско. Али нема врска, мило ми е што ќе го решат сето ова со муабет. :icon_lol:

Acid напиша:
Се закануваше некој што е далеку од Топанско, на некој што исто така е далеку од Топанско. Али нема врска, мило ми е што ќе го решат сето ова со муабет. :icon_lol:
... што ли ви згрешило Топанско???

Според ова горе, никој не им згрешил на Топанско...они сами си згрешиле на себе.....че имаат у маало туча :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom