"АБЕ ЌЕ ИМ ДОЈДАМ ТАМУ У ТОПАНСКО НА ФЕРКА!"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.320
Поени од реакции
34.738
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ова ми го пиша некој на MSN.
Имате идеја кој би можел да биде?
Имате идеја на кои (форумџии) од топанско се однесува? :ija:

Е од кај го имаш на мсн?

FortunE напиша:
Е од кај го имаш на мсн?
Ми го пиша еден член на форумов... Доста заканувачка изјава, но не се однесува не мене, нормално. :mist:

schtranga напиша:
sto e toa ferka? :raz:
Ферка е збор кој се користи во заканувачки изјави, најчесто откако си загубил некоја девојка. Али најчесто, тие закани се празни и инспририрани од гнев. Секако, тој гнев не е насочен кон „противникот”, туку кон самиот себе.

Ферка - тепачка, дуел, еден на еден, без никој друг. „Ферско” тепање демек.

А да го кажеше јавно усерот на МСН да не се заканува и на некој друг? :icon_lol:

Знам кој е и на кои се однесува.Само една мала исправка-не се и двајцата форумџии од Топанско :bip:

Сега ќе почнам на кик-бокс да одам,мора да се заштитам некако хехехехеххе

Обично местото/локацијата на ферката се поврзува со причината за самата ферка, значи не мора учесниците да се од Топанско . . . причината би требало да лежи некаде таму :icon_lol: :icon_lol:

Batistuta напиша:
Обично местото/локацијата на ферката се поврзува со причината за самата ферка, значи не мора учесниците да се од Топанско . . . причината би требало да лежи некаде таму :icon_lol: :icon_lol:
Да не псочам дискретно хехехехеххе

Воа мене ми звучи као коа му ја испратија заканувачката порака на Офчар дека ќе му ги колат овците. :raz:

Леле цела семантичка анализа на ”ферката” напраивте :pos: :pos: :pos:

Batistuta напиша:

Јас забораив да кажам дека :

Ферка всушност претставува психо-физичка активност која на моменти преоѓа во насиље од неопределен тип при што главните ликови деструктивно влијаат на околината и животна средина и се потенцијален причинител на фрки од сложен меѓумаалски тип, а сето тоа се регистрира и картира како општествена појава. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom