50 начини да останеш жив на мотор

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
позади тебе седи ѓаволот и со вилувчето (со три боцки на него) те дупи во газот да стиснеш на гаста и да се изглупираш....
Со сите три одеднаш :)

Сака внимавање... на мотор пораснав, па еве жив сум, здрав сум.

47. Не се лепи до камионите.
Ако некој од оние тешкаши со многу тркала е на патот пред тебе, не му се лепи. Често пати им пукаат гуми па не би сакал да играш StarWars со парчињата кои ќе летаат позади.

Ау какво искуство имам со пукање гума... ито не на лепење, туку камионот идеше одспротива. Таман дојде до мене, пуф... интересно беше.

Исто така лош момент за моторџиите се вртењата на тешкашите на раскрсница од 90 степени. Ми се има случено, јас со моторот застанав покрај камионот (од лево) а тој сакаше да заврти десно, 90 степени, раскрсница со семафори. Ама, скроз заборавив дека одат прво лево пола лента, па после вртат десно (како не би се качила приколката на тротоар). И така и беше, семафорот зелено, а најверојатно камионџијата не ме виде. Од спротива исто така имаше кола (место за бегање во лева лента ич). Весело беше, цела среќа бев присебен, а камионот бавен, па успеав да се “протнам“ пред него набрзинка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom