Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Metallica!!!

zakon! muzika so koja izrasnav i muzika koja seuste ja slusam...
spored mene mislam deka Metallica se definitivno najdobra HM grupa na site vreminja i nema konkurencija!
samo mislam deka imaat pravo nekoj od predhodnive useri so muabetot deka Metallica se top do 91(black album)...i jas mislam taka

Kill `em all (1983)
Ride the lightning (1984)
Master of puppets (1986)
...And justice for all (1988)
91(Black album) (1991)

...se albumi vo koi nemam pesna koja ne mi se sviga...site se zakonnnn...zakon melodija a da ne zboruvam za tekstovi(posebno tekstovite od Ride the lightning)

Абе, Load и Reload албумите им се утка.....

Последниот St.Anger е добар, го има оној гаражен звук......:music3:

Али Master of Puppets и The Black album се најдобрите албуми на Металика....:music3:

mene mi e killem all naj omilen....prviot album,prvata pesna HIT THE LIGHTS ...i sve e cool..........:music3: :music3: :music3:

Да, добар е и првиот.....има некои песни добри....:wink:

колку ме израдува МТВ Адриа, ја даваат старaна емисија HeadBangers Ball, сега свират Anthrax - Bring the Noise :music3:

Гижо напиша:
колку ме израдува МТВ Адриа, ја даваат старaна емисија HeadBangers Ball, сега свират Anthrax - Bring the Noise :music3:

iam nekolku vhs lenti polni so klipovi,naj jakata epizoda bese specialot so kerry king i tom araya.............:music3: :music3: :music3:
imam i uste od edna postara emisija hardnheavy od tele 5...toa bese old school...........:music3:

Headbangers ball.......најбољи беше кога правеа интервју со Max Cavalera - Soulfly....:music3:

Па кога ја дадоa Prophecy....:music3:

Офчар напиша:
кога е таа емисија? ден и саат?

Незнам кои денови е, ама знам дека е после 23.00 часот....

па вечра ја гледав, значи во понеделник, терминот не го знам, ја гледав во по полноќ, заврши во 00.30, можно е како што вика Месаја да е до 23.00

za mene definitivno najbolje album od Metallica e "Ride The Lightning"
posle nego "Master Of Puppets"
"Black Album" uopste ne e los..mislam deka e najbolje album sto nekad Metallica go imale...prodaden bese vo mnooooogu golem tiraz...i ne znam dali ste znaele deka Metallica se na 7-mo mesto izdavacka kuka od Amerika...
a koa se raboti za "Kill `em all" mislam deka i toj album e top...posebno pesnata "Motorbreath"

Dark Tranquillity

Пошто се едни од бендовите шо ги поштувам сакам да го чујам вашето мислење за нив...
Иначе за оние коишто не ги знаат,Dark Tranquillity се (порано повеќе треш сега мелодичен) дет метал бенд од Шведска.
На 24 јануари оваа година им излезе последниот албум Character *big smile*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom