Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Serdarot напиша:
Mesaja напиша:
Луѓе......мејден не ми се свиѓаат и точка.

не сакам да те натерам да ги слушаш бе :wink:

ниту пак да ги сакаш :pos:

ниту пак јас активно слушам Мејден... после фиар оф д дарк се е гола вода... и фиар донекаде...

Kako za kogo...

HGD напиша:
P.S. VirtualA abe znaev deka si mi poznat po nesto i nikako ne mozev da se setam....ama sega znam....IronMaidenFan --taka????? :twisted: :twisted: :twisted:

Да и шо

HGD напиша:
P.S.2. protiv H.I.M ti ne bi trebalo da zboris nisto....cim gledas gluposti kako BAM i sranje kompanija kako (HIM,TurboNegro,Bloodhound Gang...i sranje. )

eve ti go BAM METALECOT :evil: :evil:

http://www.bamfan.com/turbonegro.jpg

Јас не кажав нишо лошо за хим, ако сакаш знајш каде можиш да провериш :wink:

А за Бем дали е металец то си е негова работа, мене к** не ме боли, јас него го гледам чисто од забава, како што ти ја гледаш Сузе.

А 99% од металците започнале со Мејден, а Месаја е останатиот 1% :wink:

HGD напиша:
P.S.2. protiv H.I.M ti ne bi trebalo da zboris nisto....cim gledas gluposti kako BAM i sranje kompanija kako (HIM,TurboNegro,Bloodhound Gang...i sranje. )
HGD напиша:
aj natprevar kolku pati mozes da go upotrebis zborot sranje u recenica....a Bam e bez veza ja go gledam samo zaradi skejtot....

MSV напиша:
Goddess of Chaos напиша:
...a Bam e bez veza ja go gledam samo zaradi skejtot....
Браво Божице на Хаосот и Безредието ова беше многу ПАМЕТНО!!! :wink:

Blagodaram istomisleniky...ednas i ti da me poddrzis :? zaebancija...:wink:

Obozavam metal!
a omileni bendovi: Cradle of Filth, Crematory, Nocturnus, Dark Tranquallity, Nightwish, Dismember, Emperor, Dimmu Borgir, Immortal....itn...itn.... :-)

Cezar напиша:
Obozavam metal!
a omileni bendovi: Cradle of Filth, Crematory, Nocturnus, Dark Tranquallity, Nightwish, Dismember, Emperor, Dimmu Borgir, Immortal....itn...itn.... :-)
...и PANTERA....:wink:

Од метал највеќе сакам death(brutal).Нешо као Cannibal Corpse и Dеicide.Мада не слушам метал многу многу.

DEATH METAL IS NOT DEAD !!!
:pos::pos::pos::pos::pos:

HCL напиша:
Од метал највеќе сакам death(brutal).Нешо као Cannibal Corpse и Daicide.Мада не слушам метал многу многу.

DEICIDE-glenn benton slaknatiot frontman na deicide...nema so carevi se...gi imam videno vo minhen i si ja skrsiv nogata vo mosh-pitot......e toa bese taka 1991/92

пантера се еден од ретките бендови шо можам да ги стаам на рипит цел живот..

семетари гејтс и фајв минитс алоун ми се.. ежжжжж..

за Дајмбег стварно ми е глупо.. РИП

како и да, Пантера ги стаам у кош со пар други имиња што успеале да влијаат на музиката..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom