Интересен, а безбеден секс

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne mu se nafrlajte na covekot, si go najdel na nekoja web strana i si go kopiral da go spodeli so vas.... Nema potreba da go raspnete poradi toa -.-

Да, не мислел лошо човекот, мада многу бре параноја луѓе околу СИДА-ва, страшна е не викам не, ама ако си со еден пратнер кој го познаваш и на кој му веруваш нема место за паника, е сега ако идеш на забар ќе идеш кај некој проверен нема да идеш кај некој месар, што не ги стерилизира алатките. Е сега ако сакаш ризичен секс со различни партнери, тогаш Точкест имаше право, ставаш кишни мантил и не му ја мислиш иако и тоа не е 100% заштита.

Постои полесен и поефтин начин за заштита, се вика DUREX го има во скоро секоја трафика, во пакување од 3 и со цена од 80денари:) разни мириси, дебелини, и триста други карики.....у последно време има и во секој кафич по вецињата, ама треба да имаш ситни пари т.е. 5денарки

80 ден?
кај нас се поскапи едно 10 ден

инаку тоа секс по телефон не е толку никаков предлог, само треба да е викенд а ти да имаш 400 за 200 и нормално тој со кого се сексаш да е на исти оператор ко тебе

Демек за да се заштитиме да имаме само ваков секс:
· Бакнување,
· Гушкање,
· Триење тело од тело
· Еротска масажа
· Петинг
· Заедничко капење или туширање
· Мастурбација (соло или со партнер)
· Сексуални фантазии
· Секс по телефон:ija: :nesvest: :icon_lol:
· Секс меѓу бутините (на партнерката).

А сите овие работи влегуваат во поимот секс или предигра? Ау ама ми е нејасна темава ... ама сепак, болдираното е екстра во секој случај:nesvest: :pos: :pos:

Не знам што толку го напаѓате. Он никаде не кажа дека горенаведеното е секс. Ни бакнување, ни гушкање. Ако прочитате убаво пишува

цитирам

достигнување чувство за сексуално задоволство... ЗНачи има разлика!

НЕ е секс, туку начини да се доживее нешто слично...

Ама макед. работа, одма работата се тера на СЕИР!

Ај некако во ред овие

За првото болдирано:ija:

За второто:nesvest: Сигурно некој ќе има секс со партнерката, а притоа сексот ќе е меѓу бутините, ќе издржи и нема да дојде до пенетрација, а дури посебно ќе се задржи на левата препона, па кога ќе се измори ќе почне кај десната и така навака:nesvest:

.. постојат и многу други начини за уживање во сексот освен оралниот секс или сексуалното општење...

:blabla:ok,no ti OvA go narekuvas sex??????????

· Бакнување,
· Гушкање,
· Триење тело од тело
· Еротска масажа
· Петинг
· Сексуални фантазии

ili ja pojma neam ili ti malce si gi smesal rabotite...

za ova>· Секс по телефон ,ke se ogradam od komentar,

a ova pak poslednoto ic ne ti go razbiram,velis analen-nikako,i ova ako ne e toa,togas ne razbiram zasto stoi "seks"??????????:lud:
· Секс меѓу бутините (на партнерката).[/quоte]

Лелееееее се иритирам од вакви постови! Или добро читајте, или не пишувајте глупости. Никој не рече дека секс е бакнување, еротска масажа, триење или не знам што од наведеното...

Еве што кажа он

Безбедни начини за достигнување на чувство на сексуално задоволство се:

· Бакнување,
· Гушкање,
· Триење тело од тело
· Еротска масажа
· Петинг
· Сексуални фантазии
· Секс по телефон
· Секс меѓу бутините (на партнерката).

ДА појасниме начини за достигнување чувство на сексуално задоволство не е еднакво на СЕКС!

Значи он добро кажа, некој криво сфатил!

НЕ мора секогаш работата да се тера на СЕИР!

Lele temavaaaaa neznam,,,,gluposti!
Luge nema 100% bezbeden seks (za seks zborame znaci ne za guskanje,baknuvanje itn)
Gospod da ne cuva samo toa e, da ne nalepime,inace bez seks,ne bi mozela da se zadovolam nitu so peting,nitu seks preku telefon be sto e toa gluposti abe ajde,,,SEKS I SAMO SEKS WOWWWWW

ќе ја заклучиш вратата од спалната и со тоа ќе ја зголемиш безбедноста на сексот од можни упади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom