Fly Niki Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Кај знаеш можи баш ти ќе бидеш малерот :ROFLMAO:

Е ако сум баш јас малерот, преферирам да паднам со некој нискобуџетен авион. Барем нема да ми отидат парите за глупости, за да ги богатам авио компаниите. Некој друг после тоа ќе се насладува:p

Во принцип нискобуџетните од високобуџетните немаат некои полабави регулативи за авионите,и истите се одржуваат на ист начин,разликата е што се нуди во нив а најбитното е што цената ја намалува и аеродромот на што ке слетате на пример во високобуџетен ке слетате во Англија во Хитроу,а со нискобуџетна на пример во Лутон и слично :)

Во принцип нискобуџетните од високобуџетните немаат некои полабави регулативи за авионите,и истите се одржуваат на ист начин,разликата е што се нуди во нив а најбитното е што цената ја намалува и аеродромот на што ке слетате на пример во високобуџетен ке слетате во Англија во Хитроу,а со нискобуџетна на пример во Лутон и слично :)

Точно.За овие нискобуџетни аеродроми на некои можеби се доплаќа некои 10евра + за превоз од аеродром до градот ништо повише.

Е ако сум баш јас малерот, преферирам да паднам со некој нискобуџетен авион. Барем нема да ми отидат парите за глупости, за да ги богатам авио компаниите. Некој друг после тоа ќе се насладува:p
Ајде среќен пат и пиши ко ќе стигнеш. Само не ти препорачувам безгрижно патување. :ROFLMAO:

Хаха вие направивте како овие компанииве да се од Африка.Ја ти гарантирам дека нема да падне авионот :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom