Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е секогаш до вашиот интернет, понекогаш е и до серверот од каде што симнуваш

можеш да имаш 1024 ама да симнуваш со 6 кб тоа е и до другиот сервер од каде што симнуваш

Добро ќе ми одговориш ли за колку време го симна програмот!!!!!!

Da da zavisi kolku pusta serverot od kade sto simnuvas, na primer so programite za download kako limewire torret i slicno ako ima premnogu source maksimalno ke se iskoristuva brzinata, a od web kaj mene obicno trga do 50 kbps

1050821652ki5.png

Eве статискитки.... тестот испадна
93410441.png

Jane напиша:
Добро ќе ми одговориш ли за колку време го симна програмот!!!!!!
Јас да ти одговорам ? Ако се однесува на мене прашањето, првиот пат програмата се зеде за една секунда, да, ЕДНА СЕКУНДА, можи и помалце, не знам... не успеав ни скриншот да фатам. После то како шо гледаш од сликата, фатив скриншот со 4000 и кусурот килобајати во секунда, и се зеде за две секунди можи најмногу.

А да заќутите конечно и да се пишуваат постови кои се однесуваат на темата? Одете и мерете си ги на друго место, ве молам.

Ајде на пример некоја информација од 'инсајдериве' за лимитот колку ќе биди 10, 20, 50 гб.

епа никој уште ништо не знае :) само да искочи дека е 2008 :salut:

ilefx напиша:
епа никој уште ништо не знае :) само да искочи дека е 2008 :salut:
Што да искочи у 2008?

dobro be ne pratam od pocetok sakam da zemam ADSL paketite od kolko do kolko se,so kakva brzina simnuva.aj odgovor

Нека стават, џабе... Пак ќе се исклучам од адсл-от штом ми заврши договорот. Не можам органски да поднесам поќе Договори шо сум обврзан да користам интернет за одредено време.

faraon напиша:
dobro be ne pratam od pocetok sakam da zemam ADSL paketite od kolko do kolko se,so kakva brzina simnuva.aj odgovor
Од 1.000 денари до 2.000 денари, за домашни корисници.
Уствари оди на www.adsl.com.mk се си имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom