Каде на 1ви Мај?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

Каде на 1ви Мај?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Во пресрет на Денот на Трудот, 1ви Мај ( уште три дена ) како што веќе ни е познато сите одат на добар викенд за да одморат малку од секојдневниот досаден живот...

Па ајде да си кажеме сите кој што планира и каде ќе оди, нормално тие што сакате.

Еве ќе почнам јас прв, планирам со добро друштво и девојка ми да одам некаде во природа на некое мирно место каде што ќе можам навистина да искулирам и да го пуштам мозокот на пасење ( :vozbud: ) и во Вторник со нови сили повторно на 365 дневно патешествие...

ПС: За оние кои што не знаат каков празник е овој и во чест на што се празнува секоја година, повеќе можете да прочитате ОВДЕ

Во природа некаде нормално, скара пивце топка, фризби забава музика. Не е тој ден за дома седење или за чашитвење по чаршија.

за први дома ,за втори на скара.

Ај да ви се искакам на забавата.
Ќе врне на први мај.

Дома годинава, ја прекинувам серијата.

Не ме бидува нешто деновиве, а како што е тргнала работава ќе ме држи .. Така да арно дојде тоа што немав навлезено у планови и веќе капарисано за празников.

ПС - А и времето гледам, ептен јако ! -.-'

Најверојатно нигде. Ако биде убаво времето може до Водно да отидам малце.

Ќе врне, но тоа не треба да не спречи да излеземе од дома :) Нека во природа најверојатно ...

Нема каде друже, идеја немам, Катланово, Водно, Марков манастир некако не ми се иде по такви ствари, викендица нема слободна... и сеа ? :)

Нема каде друже, идеја немам, Катланово, Водно, Марков манастир некако не ми се иде по такви ствари, викендица нема слободна... и сеа ? :)

Козјак иди.

Ја под стреа ќе бидам пошо ќе врнит.

Во Суви Лаки, или на нашки кажано Сувилак.

1 каса пиво, многу скара, мирно место, мислам дека ќе биде добро за тие 3 дена колку што ќе сум таму.

Цел свет на протести, Македонецот со јадењето и пиењето и после први одма ќе почне да се жали на мобинг. Најс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom