Немој пари! Има пари покрај матурата колку му душа сака. Тетки, баби, дедовци, фамилија, сите му носат пари. Пошто ти е другарче ти треба најдобро да знаеш што сака. Ако гледа фудбал, некој дрес од омилената екипа. Ако сака компјутери, некакво парче технологија, усб, некој гаџет штосен. Ти најдобро си го знаеш другар ти, така да ти одлучи си:smir:
Што знам на најдобриот другар размислувам да му одам со свирачи.
Ако не биде тоа,после матура ке се потрудам да му средам стриптизета,па колку сака и да чини.
Друго не знам што.Единствено некој скап алкохол.
Кој може да ми каже што се купува за матура? Никогаш не сум била на матура и не знам какви поклони се купуваат досега а дечко ми ќе ја прославува во кафана и ќе ме вика со семејството и неговите најблиски. Обожава теретана, трчање, кучиња, патувања... Многу сака животни ама не знам дали таков поклон се вклопува за матура. Заедно сме една година и неколку месеци, сакам да му купам нешто уникатно што ќе остане во сеќавање дали имате некои идеи?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.