Конечно асална GPS навигација за iPhone!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1. не значи дека ако е понова е подобра
2. не значи ако има повеќе килобајти дека е подобра
3. мапата е за iGO но незнам дали е компатибилна и со други софтвери за навигација, мене последниве недела дена супер ме служеше иако веќе 20 години истите патишта неколку пати годишно ги поминувам а и онака егнациа одос нема кривини околу 160 километри :pos:

Добра е таа мапа од 2010, јас ја имам и од мај 2011 но улиците се згрешени и рутите не ги дава како што треба. Еве ви скрееншоО00оТ

img0827.png
img0828.png
img0829z.png

Сакам да направам едит на предходниот пост ама глеам нема таква опција , па кој може од админс нека го стори тоа. Ова е модифицирана верзија , јас му го бапнав знмамето наше да испаѓа при старт на апликацијата ;)

img0853.png
img0849.png
img0836.png

На ова iGo, кога бираш дестинација, нема да отвориш да видиш каде е на мапа, така?

Епа не знам што го фалите сите тогаш, кога е срање невидено без таа можност. Ја да знаев кој Carrefour у грчка го сакам според улицата, ќе си отидев без навигација.

Ja ima i taa opcija.
Za u grcka spored mene Navigon e podobar.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

Ja ima i taa opcija.
Za u grcka spored mene Navigon e podobar.

На навигон кога ќе отворам мапа, ги има сите POI околу тоа место (продавници, сосе икони - на пример на Мерцедес логото и слично), а на iGo ги има само најважните, бензинска, болница итн...

Каде да ја видам мапата откако ќе најдам некое POI преку Search? Гледам дека можам само да го селектирам и рутата почнува одма да се калкулира.

Сега уствари гледам дека iGO за ајфон за невидено срање и дека нема врска со таа за Android што е и има мнооогу повеќе и покорисни опции:)

Mac , ne razbiram sto sakas da napravis?!?
Koga ke izbiras Poi imas opcija Near me znci okolu tebe vo momentot kade se naogjas i In a city vo koj grad Poi baras na primer greece thessaloniki
Koga ke odberes poi avtomatski ti ja dava kartata kade se naogja toa Poi i ti pravi ruta od mestoto jade se naofas do toa poi. Ako sakas da ja vidis cela mapa stiskash na - ti pravi zoomout

А има ли подобра GPS апликација за Mакедонија од iGO?
Па за Македонија не ми треба навигација, ке си прашам некој човек,минувач ако ми треба нешто. Инаку освен iGO мислам и Navigon заслужува внимание
7594b6f63b5448db1d56089378b7cee4.gif

Па за Македонија не ми треба навигација, ке си прашам некој човек,минувач ако ми треба нешто. Инаку освен iGO мислам и Navigon заслужува внимание
7594b6f63b5448db1d56089378b7cee4.gif

А баш се мислев да додадам “НЕ МИ ОДГОВАРАЈТЕ СО ТОА, ШТО ЌЕ МИ Е ЗА МАКЕДОНИЈА, СИ ЈА ЗНАМ.....“ :)

Кај да го симнам модифицираниов Navigon?

Postaven e na symbian i gsm forumot, na mojot blog i trakerot vo mojot potpis , od utre i na install_ous i apptrack :)

Postaven e na symbian i gsm forumot, na mojot blog i trakerot vo mojot potpis , od utre i na install_ous i apptrack :)

Поправи си го линкот од Blog (како овој :) )

Ја инсталирав твојата верзија на Навигон но не сака да ми ги отвори мапите.
Имаш некој предлог?
Имам iPhone 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom