Eнтериер (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивне ми даде идеја. Не знаев кај да ја ставам темава, па ете тука нека биде. Се што ви се допаѓа од дневни соби, детски соби, кујни, бањи, тераси, спални соби можеме да ставаме тука.

Еве јас прва ќе ставам слики

lr4.jpg

lr5.jpg

lr29.jpg

dr12.jpg

bedroom6.jpg

bedroom20.jpg

:nesvest:

interesni predlozi. nego ako veke gledam temava e za predlozi ke moze li nekoj da mi dade predlog za vnatresno ureduvanje na dneven prestoj vo kombinacija od zelen-tirkizno zelen patos, svetli zidovi i namestaj vo kombinacija na crni elementi so niklovani detali.

Форчн, се мислев да отворам одамна само никако да се решам и да се сетам каде најмногу ќе одговара ... инаку незнам, болна ќе легнам од вакви убавини ... неможам да замислам колку ќе се малтретирам еден ден кога ќе треба за мене да си го решам ова прашање ... сакам све!!!
Него, видете го ова!!!
Living%20Room%20from%20above%20showing%20fireplace,%20wood%20floors,%20wallpaper,%20tall%20windows.jpg

Дивајн ептен ми се бендисва тој ентериер..

:pishtoldz Аааа..сега Дивне и таа Фртумата,кога ќе ги фатам..лелее..ќе ги отепам!!! :pishtoldz

Па се отвара ли ваква тема,па??? Па нели ви е жал за мене,а??? Ич не сте другарки,значи!:)
Кај ги најдовте сликивеееее??? Глата ме фркна!!:nesvest:

bibika напиша:
:pishtoldz Аааа..сега Дивне и таа Фртумата,кога ќе ги фатам..лелее..ќе ги отепам!!! :pishtoldz

Па се отвара ли ваква тема,па??? Па нели ви е жал за мене,а??? Ич не сте другарки,значи!:)
Кај ги најдовте сликивеееее??? Глата ме фркна!!:nesvest:

Срцка, а ако ти кажам дека ова е ситница и почеток? А и зошто мислиш дека мене не ме фрка главата од вакви работи? Ду ју вант мор? Океј ... хир ви гоу!:bip: :icon_lol: :icon_lol:

Hollykitchen-family-731778.jpg

all_in_one.jpg

:nesvest:

Full%20view%20of%20livingroom%20and%20marble%20pilars.JPG

:wub:

/me падна во несвест.

Leleeee ме погодивте со темава, јас како будучи архитект!
Се враќам брзо со слики ла ла ла:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom