Jamiroquai во Скопје - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.624
jami%20golema%20index.jpg

Почитувани, ве информираме дека после една година пауза, Македонија повторно ова лето добива голем стадионски концерт! После Pink, Lenny Kravitz и Santana, наше големо задоволство ни е да ви го најавиме најголемиот disco, funk, acid jazz проект на сите времиња, бендот Jamiroquai кој важи за еден од највозбудливите светски live бендови на сите времиња , предводен од навистина фантастичната и неповторлива музичка појава, суперхаризматичниот Jay К ay. 3-ти Јули, недела, Арена Филип Втори.

Jamiroquai на големата светска турнеја го промовира извонредниот нов албум “Rock Dust Light Star” како и најголемите хитови од претходните шест албуми! Концертот на Jamiroquai е последен концерт на Авалон Продукција во Скопје до Септември 2011. Повеќе детали наскоро!

За биографија притиснете тука...

Facebook настанот Jamiroquai in Skopje, на следниот линк...

http://www.avalon.com.mk/NOV/

фак јеа. тамански 2 дена пред роденден :)

Ја на exit ке си го слушам ;)

Овој со радост ќе го пропуштам. Се надевам некој друг ќе донесат ова лето,ова исто како да не сум го прочитала.

Само една песна му знам и добра е , a иначе го знам по тоа што има добри коли :)

Конечно и официјална потврда :vozbud:
Судејќи според концертот кој почесто вртеше на Телма, очекувам одличен настап во живо
П.С Мои фаворити Corner of The Earth, И 7 Days In Sunny June

Yes!!! ... I da se razbereme,i najgolemite kontrasi i hejteri mora da priznaat,bez Avalon u ovaa zemja-potop! :)
Jas idam ovaa godina ovde na Jamiroquai i Hurts a vo Belgrad na Amy i Moby! - ovaa godina ke bide vrv...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom