Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мусиала се повреди , нема да игра против Интер најверојатно..

Ви умре од смрт цела екипа, на нас пола екипа, за сеа...

Битна победа пред Интер

Се надевам Милер нема да игра , Горецка може да заврши голема работа како полушпиц на некој центаршут за разлика од Мусиала.

Ако игра Милер , големи се шансите да ја ебе утакмицата од старт..
Едвај чекам да си одат со буљашот и деф со таа генерација.

Компани ги прави истите грешки како и тие пред него..
Мусиала , Кејн , Кимих , Сане , Лајмер и Олисе не ни требаше да почнуваат..

Тоа е костурот на екипата моментално со оглед на тоа дека Дејвис и Упамекано се повредени..
Горецка можеше да почне со португалецот на средина денес место да го троши Кимих.
Саша исто можеше да игра место Кони , како и Видович , Гереиро , Гнабри и Милер место четворката напред.

Интер е цврста екипа на средина и може од нигде никаде да ја превземат утакмицата без разлика на тоа што може константно да напаѓа Баерн..
Автоматски споено мислење:

Ве боли курац зимате Бундес. Тоа и ви беше целта сезонава.
Штета што Бундес им е на некои во клубот главна цел.
Што се однесува до мене сите до крај нека ги изгубат и нека им ја поклонат титулата на Леверкузен , нека си наредат и они некоја титула за промена..
Финале се игра на Алианц , во вторник има 1/4 со стабилен Интер , он го игра Мусиала од прва минута :toe:

Последно уредено:
Thomas Müller's full statement:

Servus Bayern fans,

After much speculation about me recently, I would like to take the opportunity to clarify things with this letter to you. Even after all these years, regardless of the minutes I play, I still have a lot of fun being on the pitch with the boys and fighting for titles together for our team. I could well have imagined myself in this role next season as well.

However, the club has consciously decided not to negotiate a new contract with me for next season. Even though this was not in line with my personal wishes, it is important that the club follows its convictions. I respect this step, which the board and supervisory board certainly did not take lightly

I understandably didn't like the back and forth in public over the past weeks and months. However, I feel the same way about my game: It wasn't always characterized by perfection either, but rather a positive, forward-thinking approach to the next move. After a misplaced pass, it's important to win the ball back with team unity. We've achieved that in this matter over the past few days through trusting discussions

Now our full focus is on our sporting goals for the season. It would be a dream for me to bring the league title back home and reach the long-awaited Champions League final at home at the end of May. I will give it my all!

Thank you for everything that has been and for everything that is still to come. Always forward, FC Bayern!

Your Thomas

20250405_104245.jpg
Official: Bayern and Thomas Müller have agreed a short-term extension until July in order to play at the Club World Cup

Следува тешка утакмица со Интер
Ако извадат 3:1 би било добар резултат
Иначе со нерешено или гол разлика тешко гостување ги очекува во Милано.

Се надевам само дека Компани нема да ја усере со Милер и Гнабри и дека Горецка ќе игра позади Кејн заедно со Олизе и Лирој,иначе тешко сам он да истера во шеснаесетник со жабарите..
Ќе се бркаат по страна и тешко ќе се пробива , имаат они солидна одбрана..

Позади мислам дека ќе има некој пропуст и ќе падне гол.

Само Баерн да дадат први гол , иначе ако е обратно ќе ја затвори Инзаги до крај со тој резултат.
Нема да е прв пат да го гледаме тоа сценарио каде што со еден гол сме избацени.

Одлично четврт-финале за промена, доста више од Реал и Барса..

Нов играч според медиумите од Јужна Америка.
Може да игра и десен бек и централ мидфилдер.
Одамна нема Баерн ангажирано играч од од тие клубови од Јужна Америка

Jamal Musiala has broken his left fibula and damaged several ligaments, reports BILD.

Musiala will likely be out for 4-5 months.

Таман се врати после 3 месеци пауза, сега уште ова фалеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom