По колку време ви држи батеријата на мобилниот телефон?

Овој мојов, Sony Ericsson xperia x8 ако не го користам може и подолго ќе издржи, али никад не сум пробала :pos2:Вака со константна активност ми трае 3 дена отприлика

-Model : BlackBerry Bold 9700.
2 дена на 3Г
3 дена на 2Г

Во ова спаѓа 40 emails дневно... 1 час зборување... 1 час chat на WLM и BBM... 1-2 час/a browsing...

Јас имам Сони Ериксон Т 700 и можам да кажам дека батеријата ми трае повеќе од 3... а некогаш и 4 - 5дена. А порано имав Алкател, не ми текнува кој модел беше, значи мобилниот беше катастрофа... на секој 4 - 5 чааса се празнеше батеријата, и затоа за брзо време појде в канта.
:)

Имам iPhone 4 и презадоволен сум од батеријата. Со нормално користење ке ме издржи околу 3-4 дена, ама ако ми го чепкаат другариве, многу помалце издржува. :)

Nokia 2730 classic (5 дена)
3 дена со активно малтретирање
Nokia i Sоny Ericson се добри....
Sony Ericsson k310i го акнав од ѕид (пред 5 години) ..... излета само батеријата...до пред 6 месеци го користев......уште би го користел ама го зезнав полнењето :)

Sony Ericsson W200 - околу 3,4 дена... стар е 4 години :)

Imam Nokia c5 00, ako ne koristam mnogu 3, 3 i pol dena, a ako go koristam slusanje muzika nonstop 10tina saati, a od vreme na vreme slusanje muzika okolku 24-30 saati. Ne sum zadovolen od izdrzlivosta na baterijata

Го имам овој модел: Samsung SGH U600. Откако ќе се испразни батеријата, ми служи уште 2часа. Дали тоа е нормално или, да го менувам. :(

Нокиа Е5-00 батеријата ми држи 5+ дена, секојдневно разговарам барем 30 мин, слушам музика, youtube клипови ова она, мејлови стално праќам, чет на facebook/msn/google talk (да живее nimbuz), сликам по некоја слика и често заспивам со интернет радиото вклучено. Стварно сум задоволен од батеријата. Правев експеримент, со power saver профил ми држеше батеријата 11 дена само со разговори и мејлови, нормало и аларм по барем 6-7 пати до крај секој работен ден:D

Samsung Star II ... Гајле си неам по 5дена а зборам нон стоп, на вип сум. Дополнително ако слушам музика тогаш 4дена ама важно презадоволен сум. Да го оставам онака само за краток повик и смс трае по една недела. :)

Значи сум имала секакви Nokia телефони .. презадоволна сум од издржливоста на батеријата ... се дешава и по повеќе од недела дена да ми држи батерија ако не му ја вадам мн мн душата...

Имам iPhone 4 и презадоволен сум од батеријата. Со нормално користење ке ме издржи околу 3-4 дена, ама ако ми го чепкаат другариве, многу помалце издржува. :)

Ниту на еден Ајфон не држи батеријата повеќе од 2 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom