Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најубаво скоче мое...Фала ти за подршката што ми ја даваш ептен ми значи...
И за муабетот вчера :wub:

Леле те љубам највеќе на ЦЕЛИОТ свемир :wub:

~*~

Ќе те изручкам како киндер-јајценце, а после фино ќе си играм со играчката ...

Pa da vljuben sum premnogu i nemozam da izdrzam nitu edna sekunda od mojot zivot bez nea...:( No toa ti e zivotot mora da prodolzis da zivees bez ili so nea :(:(:(

Се надевам дека ќе ти се допаѓа .... :pos: ...извини бејб...:smir:

Те Сакам ..:back:

pa ajde ne e fer 6 dena te neam ni videno ni slusnato ni citnato. pa mi nedostasuvas. aman i ti i taa tvoja rabota, nikogas nemas vreme za mene poradi taa tvoja rabota. znam deka stvarno nemas vreme ama paaaaaaaaaaaaaaa... nema pravda ( kalimero)
sepak mn mi nedostasuvas i mn te sakam

Bog ke ti vrati za se sto mi pravis namerno ili nenamerno seedno samo se molam da bide u poblaga forma zosto pak bi stradala koga ti bi patel..Cudna prihologija zar ne?Ironicno i kontradiktorno e toa sto i pokraj se pak si tuka i pak me vrakas vo spomeni a najloso od se e deka ne mozam da te isfrlam od mojot zivot , ti si prisuten vo se!!
Te sakam!:nesum:

Епа оди кај шо ќе одиш, шо сакаш да ти речам не знам :toe:

дојди ми на кафе!:smir: ТЕ МОЛАМ!!! Знаеш дека во брзо време нема никако да ти го кажам тоа, освен ако не ме подначукаш :icon_lol: ама сеедно... те молам почувствувај дека сакам да ми дојдеш на кафе. Ако сакаш и нес ќе ти напраам (а грдо го праам несот ама за тебе ќе се потрудам и најубаво ќе ти го напраам:icon_lol:) Ај, те молам... Пред школо! Да си поседиме малце сами без сите луѓе околу што ни го одвлекуваат вниманието цело време. Ај, бе! Многу сакам... И Домачица ќе те почастам... и ќе ти гледам на кафето :icon_lol: Ај, те чекам =)

Ми ги читаш постовите или мислите??? :wub:

Збеснав, знајш ти дека збеснав без тебе? Па ај веќе дојди, не си фер, знајш дека сакам да ми се изнагушнаам.
ac.gif

Ах сонце, не си свесен шо ми те чека :hihihi:
П.С I love you
cy.gif

И тогаш мрморецот ја виткаше чоколадата во фолија...а јас мислам на тебе!!!Хихихихихихихи

Зошто мора постојано да си ми во мислите?
зошто многу работи ме потсетуваат на тебе?
леле неможам да те оставам во некое скриено катче во мојте мисли и да не те гледам повеќе :(:nesum: едноставно сум заглавен тука со тебе :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom