Панкот не е мртов

значи нема македонски филм каде што нема секс сцена ц ц ц :nesum:

Не смее да се наруши традицијата со сексот и голотијата :) И јас го глеав и ми се допадна до некаде иако мислам дека има сцени и дел од наративот што целосно требало да се исфрли. Можело да поработат повеќе на сценариото.

Одличен филм. Мене лично многу ми се допадна. :)

Добар филм, за наши услови и одличен. Има некој непотребни сцени, али у главном многу реално е одсликано секојдневието на Македонскиот граѓанин. Добар хумор има, Тони Михајловски е цар. Комедија од човек, ко ќе го погледнеш само ти доаѓа смешно. Со жабата кога пробуваа да ја напушат најсмешно беше. :pos:
Она со Комитите делот малце ме напна, кога се враќаат 10 души од утакмица, али таа е реалноста......
Али затоа на крај ги скршија од ќутек :icon_mrgr

Во секој случај добар филм, вреди да се погледне. :)

Солиден филм, баш вчера го гледав, мораа да ги оцрнат комитите :icon_mrgr
Мирса ти :drk: бе брат? :)

Сношти го гледав, 30 души бевме собрани, толку култура има во градов наш, али јбг. Ми се допадна ептен, само во иднина би требало поголеми буџети да се обезбедуваат, греота е да не можеме еден позабележителен филм да направат.
П.С. Филмов не е баш за малолетници, не дека има секс, туку ради дрогата, од мали да се научат ич не чини.

Арен е , не е нешто посебно а најмалце е комедија, ама ајде:-)

исто така го гледав и јас, бавно почна филмот ама пополека се подсреди и ме заинтересира, КИЛИ кога првпат го видов во филмот бев :pos:
комедијата ме бендиса, на моменти иритираше нивниот идеологизам и анахрхичните идеи, сега сум сигурен дека нема да завлезам во такви води,исто така вулгарниот вокабулар е ми е глупа работа, префорсиран
фердинанд закон :)

исто така го гледав и јас, бавно почна филмот ама пополека се подсреди и ме заинтересира, КИЛИ кога првпат го видов во филмот бев :pos:
комедијата ме бендиса, на моменти иритираше нивниот идеологизам и анахрхичните идеи, сега сум сигурен дека нема да завлезам во такви води,исто така вулгарниот вокабулар е ми е глупа работа, префорсиран
фердинанд закон :)

Епа како што рече некој претходно, филмов и не ги претставува баш најдобро панкерите и нивната идеологија. Затоа погрешно си ги сфатил. Иако секој панкер релативно го сфаќа тоа.

Епа како што рече некој претходно, филмов и не ги претставува баш најдобро панкерите и нивната идеологија. Затоа погрешно си ги сфатил. Иако секој панкер релативно го сфаќа тоа.

во право си за тоа ама сепак беше стварно претерано она, јебени пропалици беа, иначе се имав чувство дека мирсаили пак тони ќе ја швркне дани :sekss:

добар филм, се насмеав ептен... од моментот у автобус коа ги избркаа жените до Тони Михајловски и Фердинант... :tv:
моментот беше, реакцијата на сите у кино коа искочи Кили у кадар првпат :olee:
:zver::oeoeoe:

го има филмот на торент некој? ај молим ве :)

Country: Republic of Macedonia

Language: Macedonian | Albanian | English

Release Date: 15 April 2011 (Federal Republic of Yugoslavia)

Also Known As: Punk's Not Dead
IMDB

Federal Republic of Yugoslavia ???

Им пратив исправка, ама досега мислам ниту една не ми уважиле, па некој од овде ако има кориснички профил на IMDB нека прати и тој.

Филмот е добар само фали малце повеќе музика и улогата на Дани не беше којзнае што не ни беше потребна во филмот ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom