30 Day Song Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарам за поканата.
Пошто ја пропуштив првата ќе ја ставам и неа.
Само да кажам дека ги ставам песните кои ми текнуваат секундарно пошто секако има многу избор.

#1 - Боја

#2 - Број

(според мене, најдобрата песна на најверојатно најпознатиот исландски бенд, Of Monsters and Men)
Автоматски споено мислење:

Day #1 ... a song you like with a color in the title

Fuck you! :mad:

Зашо бе фак ју, не мора да е различна песната, некој може истата песна во друга категорија да си ја стави.

Зашо бе фак ју, не мора да е различна песната, некој може истата песна во друга категорија да си ја стави.
Па не знам како одат правилата тука, мислев дека ќе треба друга да барам. :(

Па не знам како одат правилата тука, мислев дека ќе треба друга да барам. :(
Па не бираме подобра песна, има слика една страна понапред според неа оди.

Јас сакав да отварам нова тема, не знаев дека има ваква. Ама со оглед на тоа што постоеше темава, реков ајде да се надоврзам тука.
Замислата е таа, 30 days challenge, секој ден по една песна да постирате. Е сега некои гледам директно со вториот ден се надоврзаа (не е тоа проблем), ама мене првичната замисла ми беше тој што ќе почне денес да постира песни, да си оди со day1, па да си продолжи понатака, независно до кој day се останатите членови. :)

Песните може да се повторуваат, не е ова натпревар. Едноставно идејата е да се искажите преку песната и да си споделуваме добра музика.

Се надевам дека добро објаснив. Ја уживам кога слушам тоа што постирате во музичките теми, затоа и ве тагнав. :)

Единствено што не ми се допаѓа е што темава е во играчница. Сакам да биде во музика (така мислам дека попопуларна ќе биде) ама не знам дали е тоа изводливо, а и не сакам да звучам размазено :D.

Последно уредено:
Ден #1

се надоврзав со 2от ден, првиот го пропуштив. Ама еве го и првиот за континуитет, пошто сите го постирале.

@Corvus @wot @Shawn Spencer @filoksenos,
kommen Sie bitte hier, wenn Sie wollen.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom