- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Гледам дека речиси сите барате помош за луѓе, и се надевам дека секој еден од нив ќе успее да се излечи и да има богат и исполнет живот..
Но јас заедно со група на луѓе, се залагаме за добробитта на животинчињата, на кучињата кои секојдневно се угнетувани и убивани од страна на градските власти, несовесните граѓани..
Градот нам не ни дава простор каде што би изградиле азил за кој можеме да добиеме донација. Ние сега се снаоѓаме сами и со свои средства за привремен дом, нега, исхрана, лекување (честопати скапи операции) и вдомување на кучињата и мачињата низ Скопје.
Можете да ни помогнете со донации на следниов начин
АНИМА МУНДИ - здружение за заштита на животни
Денарска сметка : 240090002006130
Депонент: Уни Банка АД Скопје
Доброволен прилог по ваша желба
Или пак можете да контактирате со нас преку Фејсбук
Спас за животните - здружение за вдомување на животни
Анима Мунди - здружение за заштита на животни
Активисти за заштита на животните - Вдоми, спаси живот
Здружение за заштита на животните и животната средина UNICORNIS - Битола
Навистина ни е потребна покрај парична, пред се помош со ПРИВРЕМЕНО вдомување на мали кутренца и маченца, кои би биле кај вас до нивното вдомување или колку и да сте во можност - секој еден ден е бесценет!!!
За нивната исхрана, ветеринарна нега, и се што е потребно за нив - ќе биде обезбедено од наша страна.
Само ни е потребен привремен кров за нив, зошто живеејќи на улица се во постојана животна опасност.
Можете да ме исконтактирате мене преку приватна порака за повеќе информации.
Доколку сакате да вдомите миленик, погледнете ги сликите на кучињата и мачињата кои моментално се подаруваат (никогаш не земаме пари за нив, ниту за претходните трошоци како што се вакцина и слично, и ви стоиме на располагање за целиот живот на миленичето) и јавете се на посочениот број или слободно контактирајте ме.
Одбраното милениче може да се достави низ цела Македонија.
Ви благодарам однапред!!
Но јас заедно со група на луѓе, се залагаме за добробитта на животинчињата, на кучињата кои секојдневно се угнетувани и убивани од страна на градските власти, несовесните граѓани..
Градот нам не ни дава простор каде што би изградиле азил за кој можеме да добиеме донација. Ние сега се снаоѓаме сами и со свои средства за привремен дом, нега, исхрана, лекување (честопати скапи операции) и вдомување на кучињата и мачињата низ Скопје.
Можете да ни помогнете со донации на следниов начин
АНИМА МУНДИ - здружение за заштита на животни
Денарска сметка : 240090002006130
Депонент: Уни Банка АД Скопје
Доброволен прилог по ваша желба
Или пак можете да контактирате со нас преку Фејсбук
Спас за животните - здружение за вдомување на животни
Анима Мунди - здружение за заштита на животни
Активисти за заштита на животните - Вдоми, спаси живот
Здружение за заштита на животните и животната средина UNICORNIS - Битола
Навистина ни е потребна покрај парична, пред се помош со ПРИВРЕМЕНО вдомување на мали кутренца и маченца, кои би биле кај вас до нивното вдомување или колку и да сте во можност - секој еден ден е бесценет!!!
За нивната исхрана, ветеринарна нега, и се што е потребно за нив - ќе биде обезбедено од наша страна.
Само ни е потребен привремен кров за нив, зошто живеејќи на улица се во постојана животна опасност.
Можете да ме исконтактирате мене преку приватна порака за повеќе информации.
Доколку сакате да вдомите миленик, погледнете ги сликите на кучињата и мачињата кои моментално се подаруваат (никогаш не земаме пари за нив, ниту за претходните трошоци како што се вакцина и слично, и ви стоиме на располагање за целиот живот на миленичето) и јавете се на посочениот број или слободно контактирајте ме.
Одбраното милениче може да се достави низ цела Македонија.
Ви благодарам однапред!!