Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

• Креатор на темата Креатор на темата nikola2004mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем. Купив таблет нексус 7 и во почетокот си имав пристап до google play но одеднаш сега кога ќе влезам ми дава само неколку apps односно кога ќе побарам некоја игра ми вели this item is not available in your country. Во исто време и на мојот смарт панасоник телевизор престана да ми работи youtube. Дали некој знае што би бил проблемот.

FL Studio гледам испаднала за андроид ама финтата е да не платиме 20 долари...Ако има некој линк нека ми прати. :)

Дали некој знае зошто не ми излегува Инстаграм, кога го барам во Андроид Маркет ?

Дали некој знае зошто не ми излегува Инстаграм, кога го барам во Андроид Маркет ?

Кој андроид го имаш ?
Можеби не ти ја подржува апликацијата :)

Значи тоа е проблемот. Кај мене ни на 2.2 гледам не ја подржува :)
Инстаграм бара појјак андроид (мислам 4.0)

Ваљда, на другиот телефон ја подржува, бидејки е 2012, а овој е малку постар, па затоа заебава :P

до пред некое време нормално си влагав во play store сеа кога и да ја стартувам апликацијата вели google play store has stopped пробав рестарт на телефонот,wide data,и cache na play store ама ништо пак истото

Значи тоа е проблемот. Кај мене ни на 2.2 гледам не ја подржува :)
Инстаграм бара појјак андроид (мислам 4.0)

Инстаграм работи од 2.2 нагоре, така пишува на
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android&hl=en
плус зависи до телефонот, некои телефони не се компатибилни со некои апликации без разлика што ја имаат потребната андроид верзија

^ Мислам дека има врска и која верзија на Инстаграм станува збор.
Постарите можеби се компатибилни со 2.2, но најновата (што ја има на маркет) не е :)

2.3.6 нагоре треба за Инстаграм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom