Кој е филмов?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
mRnO напиша:
Meet the fockers ali mislam divne e na red go pogodi mojot

Да јас сум ... само да прашам нешто додека барам слика ... $@®!4k@ не читаш воопшто???????:bip:

Сари4ка аплоадирај ги прво сликите а после стави ја сликата а така како што ни ги кажуваш во проперетис ги пишува кои филмови се....и плус малце следи го редот а не само да ставаш слики кога ќе ти текне

15en.jpg

Ајде, лесен е овој.:icon_lol:

Ама за тие што гледа овакви филмови....јас само комедии вртам....ај помош кажи ми некој од глумциве

Ти си Геџо, ајде чекаме:)
А ти $@®!4k@ многу збрки правиш ... или престани или ќе те банирам да се свестиш ... ако си 10 годишна знаеш ваљда да читаш.

abe te molam kazimi kako da go sokriam spider

Читај го првиот пост од темава или договорете се со пп, аман!!!

$@®!4k@ напиша:
ne rzbiram sto e toa aploadiras

Доста ти е, што претера претера. Не е место тука за учење ... имаш милион теми за тоа, а и башка приватни пораки! Сите други игнорирајте ова и вратете се на темата ... премногу постови избришав мака ми е веќе! :nesvest:

Handsome напиша:
ама има учители...нели топка ??? :pos::pos::pos:
Па, јас се ставив во нејзина ситуација. И кога размислив подобро, дојдов до заклучок дека мене би ми било непријатно ако нешто не знам некој да фаќа сеир, па затоа и објаснив.

Топка напиша:
Па, јас се ставив во нејзина ситуација. И кога размислив подобро, дојдов до заклучок дека мене би ми било непријатно ако нешто не знам некој да фаќа сеир, па затоа и објаснив.

има теми за тоа...:star:

Добро до кога?
Ајде ставете слика и продолжете ... Геџо се откажува така да еве на пример Топка нека стави ... за да не се мешате ова. Ајде.

divine напиша:
Добро до кога?
Ајде ставете слика и продолжете ... Геџо се откажува така да еве на пример Топка нека стави ... за да не се мешате ова. Ајде.
ОК. Ама почекајте. (Ќе го едитирам постот)

crying%20man.jpg
Многу е лесен. Ако не успеете, ќе ви опнам уште една слика.http://users.cjb.net/veligden/crying man.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom