1:0 за тепаните

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Се обидов да разберам што зборат децата во клипчето и од тоа што успеав да дослушнам идеше нешто вака:

Кускулето: Ти реков да не и збориш на Џен. (I told you not to talk to Jan)
Хоган Малиот: А? (A?)
Кускулето: Ти реков да не и збориш на Џен! (I told you not to talk to Jan)
Хоган Малиот: Што зборуваш бе !? (What are you talking about !?)
Кускуле мава бокс. Некој од другарите довикува: Ти се смеат (They`re laughing at ya), мислејќи на двете девојки од која веројатно една е Џен.
Пак некој од другарите довикува: Ова станува тажно брат (This is gettin` sad bro`). Продолжи да снимаш (Keep recordin`... keep recordin`). Гледај кој е тоа позади (Look who is that in the background)!? (Претпоставувам дека девојката што доаѓа му е симпатија на Хоган Малиот, по што овој добива сила и му ја крши кичмата на Кускулето).
После му се пушта Високиот и нешто го пцуе, ама нема г`з да му врати. Хоган Малиот си оди, а симпатијата негова му иде на Високиот и му вика: Сеј си ти мадро (I think you need to back off now).

Крт`н клоуз, Хоган Малиот винс. ;)

среќа што не го тресна од ѕидчето иначе ќе одеше јабана...

Уфффф....ова болеше :)

Клик

Го има и на кајгана. И мене ми се направи меракот од ова, но можеше и инаку да заврши. Можеше да му го скрши вратото.

А можеше и на кускулето другарите да ги фатеше и нив да ги тратеше од земја :pos2:

00.12 секунда е подобро прикажан потегот на детето :)

хахахахах го прекрши па и уште се смее копиљот ццц требаше да го потепа додека беше на земјата да види на кој се потсмева

Дечкиот е ладен како руска зима, јадеше бокс два ама го сачека. Тоа е со големи дечки да не се заебавате мирни се дури се мирни кога ќе пукни филм можи да инвалидосаат.

Него кај бе од искуство ќе се најде некој прпул со наполеонов комплекс што би рекле овие што студираат психологија. Ти си го гледаш бизнисот и животот тој ќе дојде кавга да фаќа за бесмислена работа. Него како што му рекоа на раде шербеџија во Пред Дождот: Што ти требаше сега ова, ќе ти ја скине некој главата после ќе плачеш....

Едно не ми е јасно.Како може дебелото дете да го суспендираат од школото,кога копиљон го закачаше?Што требаше да стори детево ( Дебелкото :))?што не го казнија и Копиљот

Едно не ми е јасно.Како може дебелото дете да го суспендираат од школото,кога копиљон го закачаше?Што требаше да стори детево ( Дебелкото :))?што не го казнија и Копиљот

Сигурно со врски нешто успеало иначе по правило треба двајцата казна и крај нека се седат до крајо на часовните мирни;)

Го знам чувството кога го тресна од земја,одмазда.Вакви bullies најчесто се деца од дисфункционални семејства и комплекси лечат на оние кои се со помирна природа.
Едно е ремет,друго bullying.

Не работи видеото , дали беше ова :

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom