1:0 за тепаните

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеле неможам да се изнагледам на клипов ,колку ми е само мерак што го издигна од земја вака и малце му е мислам уште му треба

Е јас од секогаш велам со послабите не се задевај поопасни се. И со жените е исто, таа шо се шврка, си ќути и мислиш најневина е светица, а таа шо збори нема ни к** видено:)

Е сеа за клипов е муабетот, имаше вакво едно бате, полничко така и мирно, и го заебаваја во основно многу. И на типов му скурчува еден ден да го зезат сите и без да се тепа, зема 2 кила сок и го полни со рицино, иди со шишето, и цел клас “Дај да се напијам, дај да се напијам“ копилињава цел му го испија, типов кулира. Почнува часот пола избегаа да се олеснат во вецињата.
Незаборавен момент беше тоа:))

^
Аууу кој момент било па тек тоа :):)
Инаку овој сабајле го видов, буквално го залепи за земјата.

4b213eab_2d1e_9538.gif

хаахахахахахахахахаха!

xodrfl.jpg

349dusz.jpg

winning.

еве го оригиналот.

[video]http://www.viddler.com/explore/MercWithMouth/videos/27/[/video]

Zanglief gets all the gurls

33a9e2p.jpg

Браво лелее колку мерак ми напраи дебелиот

шанкурееееееее......... хахахахаха ова 1:0 со гол од контра хахахаха

Можеше ли подобар трескот да се чуе од овој:)

Не знаеше на кај тера после ударот,булливо.
:tv:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom