Angelina Jolie

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Како може подфорумот мода и убавина, да помине без најубавата девојка на светот?
Иако мене ми е далеку од најубава, гледам на многу од вас ви прави мерак, па ајде ставајте сликички од неа и уживајте:)

(п.с не знам зашто мислам дека д бич ако почне да става слики на темава, ќе стане тема со најмногу страници од сите теми на форумов :icon_lol::icon_lol:)

angelina_jolie_1_1024x768.jpg

jolie1.jpg

jolie2.jpg

angelina_jolie.jpg

aj1index.jpg

angelinajolie_gq_200404a.jpg

тука ја поштувам:icon_lol:

angelina_jolie4.sized.jpg

Zasto daleku od najubava? ne e tolku loso devojceto...a baska vidov deka na najnoviot izbor za 10najubavi luge povtorno se najde na prvoto mesto

mRnO напиша:
Zasto daleku od najubava? ne e tolku loso devojceto...a baska vidov deka na najnoviot izbor za 10najubavi luge povtorno se najde na prvoto mesto
Реков мое мислење е тоа.
Мене не ми е најубава. Ми има машка градба и одвратни усни.
А се најде повторно на прво место затоа што едни исти луѓе гласаат а и да не гласаат пак неа ќе ја изберат од сосема трети причини:wink:

Да Бич да беше мушко, немаше да коментираш дека има мушка градба и одвратни усни 100% сум сигурен.

Иначе коа сме кај најубави девојки на светот, мене ептен ми се свиѓа Амери. Онаа шо ја пее I don't care со Рики Мартин, а нејзини песни се 1 thing i Touch

Шо знам... и мене не ми праи мерак којзнае колку ...
има мноогу подобри од нејзе

AJ_030.jpg

Тука е убава

angelina_jolie.JPG

И тука

Angelina%20Jolie_23.jpg

FLURL-dot-com-2820-20051028_jolie4%5B1%5D.jpg

angelina-jolie-picture-16.jpg

И тука

AJ_026.jpg

AJ_033.jpg

AJ_031.jpg

И тука:pipi:

Мојата омилена глумица.
Еве неколку фотографии од неа
aj689kr5gq.jpg

Луѓе, преголеми се сликиве! Дајте прво намалувајте ги, па ставајте ги на форумов аман! Ептен се за никаде вака кога гледаш, треба дел по дел да гледаш.

Ja sakam Angelina Jolie :wub:
e da bev Bred Pit ahahaha
KOJ KE JA CEPNE:pishtoldz
hahahhahahaahhaha

Уба е...Али заборавила на моралот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom