Кајгана на Фортуна Радио!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Bacillus gagous напиша:
абе слушај ги прашањата што ги поставуваат и иди на љубов и секс и спореди
да бич го донесе заклучоков пред 1 саат:pipi:

Абе што сме закон закон сме.... :) :) :) А законот за работни односи го имате 5-6 теми подоле од оваа тема. :) :) :)

eeeeee ekipa kajgana pozdrav do vas :)

Абе ... овој не ми даде време .. мислев да ве наредам сите од поздрави .. али тоа ти е ... и почна да ме прашува за другарство .. а ја си се јавив заради нашата КАЈГАНА :):):):):):) ај другпат ќе ве поздравам :)

Абе си ги бараме правата бе, ова еднаш се дешава, а тие кој не беа присутни на форум сега, незнаат што пропуштиле... :) :)

ехх .. па може биле присутни на Фортуна :) нема врска .. иначе водка сори шо не те поздравив .. али не ми даде време овој .. а озбилно мислев да ве наредам сите што сте онлајн

Insane напиша:
ехх .. па може биле присутни на Фортуна :) нема врска .. иначе водка сори шо не те поздравив .. али не ми даде време овој .. а озбилно мислев да ве наредам сите што сте онлајн

Јебига, следечи пут, ај ја ќе те поздравам на Кајгана радио, али коа ќе си купам mic. Ми се сјеба овој. :) :):bip:

Martina? Pzd do kajgandzii ?Ili jas neubavo slusnav?)

Ехх до што дојде и от кајгана крадат теми ви рул

aj кажете го целиот разговор сакам да го знаааааааам:):):)

хехех .. Маринче арно ти текна ... овој Ненад од фортуна ни крадеше теми и му се јавив да го прашам од кај му се .. и ми вика неееее .. и после си се согласи дека некоја тема извадил и од кај нас ... и не поздрави сите:je::je::je::je::je::je::je::bip:

Najbolje sme zimi se,pocnaa da kradat od nas,Dzabe nie go imame orginalot,oni mozat samo da ne kopiraat

Мамата! За моите теми да ми плати одма! Башка не е само тој ... приметив на една емисија на Сител (во недела е мислам не ми текнува како се викаше, нешто као дава прашање водителкава и двајца гости кои држат разни страни нормално) секоја недела прашање кое ме асоцира на веќе исцрпените тука ... можеби е коинциденција дека актуелни теми се, ама па пи*ка му матер ептен една тема немам видено да е нешто што нема тука ... да не знае човек дали да е горд дали да се ку*чи!:nesvest: Само на готово да се работело и плус пари да земаат за тоа ... сепак ќе се ку*чам:nerv:
Инсејн, браво за муабетот! Ако пак го фатиш, пак да му се јавиш и кажи му да престане да не му одам во емисија директно, како специјална непоканета гостинка!:pishtoldz :icon_lol: :icon_lol:

Бидете среќни дека темите ни се добри..Ни љубоморат..Хахаха

Insane напиша:
хехех .. Маринче арно ти текна ... овој Ненад од фортуна ни крадеше теми и му се јавив да го прашам од кај му се .. и ми вика неееее .. и после си се согласи дека некоја тема извадил и од кај нас ... и не поздрави сите:je::je::je::je::je::je::je::bip:

Ti si ziva budala, bas ti odgovara toa nickot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom