Можеби вие сте учеле по друга програма. Ние учевме во втора Паскал, во трета ни ја неам појма што учевме бидејќи професорот ништо не ни предаваше (Симче ), и сеа во четврта Делфи.
Baram mentor po java programiranje, se spremam za ispit ima li kandidati? ke si platam kolku treba za 5-6 casa da mi objasni nekoi raboti samo... pisete u sanduce!
Дали некој знае да направи Top Frame за секој излезен линк од мојот сајт и колку ќе чини тоа?
Опис:
На Фрејмот да има лево лого, на средина насловот од отворената страна и десно опција Share плус X затвори го прозорецот.
Во кодот на фрејмот да има автоматски да зема слика од отворената страна и опис или description од отворената страна што ќе овозможи при споделување на facebook да се појави со наслов, опис и слика?
Апсолвент сум на техничкиот факултет од Битола дисперзирани студии Велес.
Имам работено во .НЕТ АСП.НЕТ Јава и некои помали проекти во Силверлајт.
Моментално сум вработен во Мак-систем.
Солидно занам Pascal. C почнав да го учам пред скоро време. Ги знам само неговите основи па потоа ке се префрлам на c++ и сакам таму најмногу да се задржам.
Ако иамм време би сакал и во Јава да се пробам , но неверувам
Еве и јас се придодавам на листата програмери, чест ми е да бидам во оваа елита.
C/C++, Java, PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, ASP.NET, Python, Visual C++, C# итн. итн. мислам дека све што е поглавно опфатив. Уште ги немам материјализирано знаењата по сите овие програмски јазици, студент сум, за година дена и нешто ќе добијам потврда т.е. диплома за знаењето и одам во материјален поход around the globe.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.