Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
S

Soprano

Гостин
ФК БЕЛАСИЦА ФАНС.Ај да видам дали не има на форумот симпатизери на Беласица.Навивачите „Ајдуци„ веќе не се присутни на стадионот и ја нема некогашната атмосфера.Но сепак да видиме дали има на форумот уште фанови на Беласица и покрај тоа што отпаѓа во втора лига.

А јас лично уште и засекогаш ке сум симпатизер на Беласица. Присуствувам на поголем број натпревари на стадионот „Младост„, и уживам во играта на младите фудбалери.

И јас сум за Беласица затоа што тренирам овде... Инаку оваа сезона целосно потфрлија...Ајд па можда другата сезона ке има повеќе смех ако влезат и Тиверија,Турново...Ќе има добар фудбал ако не друго...:)

Да ке има 3 струмички клуба ке има градски дербиа ке биде јако.

Јас навивам за четвртолигаш инаку ја подржувам беласица

Фк.Огражден е мојот омилен тим само финансиите и политиката си го направи своето Фк Огражден -Ново Село да нема Терен каде да се игра фудбал иако пред 12-13 години едно од најголемите дербиа беше Тиверија--- Огражден беше интересно иако тогаж бев пикавец ама стално одев со татко ми на утакмици

Беласица потфрли годинава ај одгодина вракјане во прва лига пак:cug:

Беласица за 2-3 години да остане со истиот состав на млади фудбалери и некое засилување се разбира ке се врати не само во прва лига туку и ке биде претендент за ,ако не првак на Македонија ,едно од квалификациските места за излез во Европа

да де. а со што ќе ѓи задржи ? на лепи очи ??? :nesvest:
без пари нема фудбал...

Mozebi ke se najdat sponzori,dotogas...a ke mora i ajducite da se aktiviraat povtorno

Епа добро де , арно вика Сопрано , да се надеваме на спонзори , поддршка од навивачите , инаку јас од тоа шо имам слушнато е дека фудбалерите не ги плакале доволно поради надградбата на новата трибина , затоа клубот се растури и има лоши резултати у последно време.

СтрумичанецО напиша:
Епа добро де , арно вика Сопрано , да се надеваме на спонзори , поддршка од навивачите , инаку јас од тоа шо имам слушнато е дека фудбалерите не ги плакале доволно поради надградбата на новата трибина , затоа клубот се растури и има лоши резултати у последно време.

:ija: :ija: хехе
гресшка слушаш. Таа трибина требаше да биде двапати поголема и двапати пуштаа пари за неа...можеш да претпоставиш каде отишле другите пари.
п.с. да ти помогнам. не се кај фудбачерите

Не за друго,оти сум вработен тамо, ама нема да дискутирам како човек шо јаде леб од Беласица, туку како навивач.
Пораснав со Беласица, памтам натпревари од пред 20 и повеке години(јас сум 29), Беласица имала успеси и падови, ама секогаш е била јака и се качувала пак меѓу поуспешните у Македонија. Моментално е криза, ама нема да трае многу. Беласица секако ке се врати во Прва лига. Иначе, ако Хари сака да отпаднеш, отпаѓаш, а кога отпаѓаш, отпадни поевтино, отколку скапо. Пари ке ти требат. А никако клубот не е растурен и не се распаѓа.

inaku slusam deka mozebi ke se prosiruvala prvata liga vo fudbal. ne znam kolku e tocno no sepak moze da ostane belasica i ovaa godina vo prva liga...

Цементарница 55 - Беласица 1:1 . Дефинитивно, Беласица и Цементарница отпаѓаат

Официјално, Беласица е второлигаш од сезоната 2006/07. Денес загуби во Кичево од Влазрими со 3:0

денес од 16.00 младинците на беласица играат во младинското финале против силекс и ќе се обидат да ја освојат третата титула.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom