Апликација за лоцирање телефонски број на android

• Креатор на темата Креатор на темата Gospodin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 ноември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво ,

Ме интересира да ли има апликација за андроид која овозможува лоцирање на телефонски број преку интернет и GPS ?

Знам дека постои ваква апликација за iPhone , но да ли истата ја има и за андроид корисници ?

Системот е едноставен : Се поврзуваш на интернет -> Ја пушташ апликацијата и го пишуваш бројот на мобилниот телефон 071-111-111 -> Барај ... и локацијата на телефонот преку google maps?

Доколку некој може да ме насочи , однапред благодарам!

Не веруем дека постои нешо вакво..

За iPhone дефинитивно постои затоа што лично имам видено...

За iPhone дефинитивно постои затоа што лично имам видено...
Сеа барав по нет. Тоа е лажна апликација и ти ја кажува твојата локација.
Не може да постои такво нешто - крај.

другарче бараш ЦСИ апликации :pos: :pos:

сега сам себе се правиш будала или заедно со тебе и нас не правиш ненормални ??
Знаеш ли колку закони и законски под акти би кршела таква апликација ??? не само кај нас туку во целиот свет,тоа веќе ти спага во нелегално следење и прислушкување, ти пиша погоре члено ЦСИ апликација бараш:pos2: што постои само на филмови, да постои и во реалноста ама има следење на тел број апарат трианглирање, пресметка на кординати користење на неколку предаватели и дури тогаш веројатноста за точно лоцирање е 80 % другото ти е сф по серииве затоа не се пали многу многу по тоа,ако мислиш дека некој те лаже или се швалерисува најми си човек да ја прати и да дознае кај оди вака нишо не правиш.
ај со здравје

А едно другарче имаше апликација која можеше да ги слуша станиците на полицијата. Секогаш ме прашуваше зошто зборувале на Англиски!!!!
:pos2:

Имам јас апликација на телефонот ,кога ке ја активирам а зборам со некоја риба ,ми покажува колку и е навлажнета во моабетот,штеди многу пари знаеш на прва мајка дали сака да се јавате....

има, се вика google latitude. Али за тоа прво треба да го аднеш како пријател 2цата да ја имате инсталирано апликацијата. И он да овозможи да му ја гледаш локацијата.

има, се вика google latitude. Али за тоа прво треба да го аднеш како пријател 2цата да ја имате инсталирано апликацијата. И он да овозможи да му ја гледаш локацијата.
И ја знам една таква.
Се вика “телефон“.
Се јавуваш и викаш “абе кај си?“.

И за Blackberry ама истото важи како и за Latitude ^

Здраво ,

Ме интересира да ли има апликација за андроид која овозможува лоцирање на телефонски број преку интернет и GPS ?

Знам дека постои ваква апликација за iPhone , но да ли истата ја има и за андроид корисници ?

Системот е едноставен : Се поврзуваш на интернет -> Ја пушташ апликацијата и го пишуваш бројот на мобилниот телефон 071-111-111 -> Барај ... и локацијата на телефонот преку google maps?

Доколку некој може да ме насочи , однапред благодарам!

Where's My Droid

Апликација што тебе ти треба...

Мислам ја има во Market

Праќаш SMS до твојот телефон ти враќа порака со координати. Координатите си ги внесуваш во Google Earth и ти го лоцира телефонот.

Сепак мора постојано да ти е уклучен GPS за оваа работа.

Еве ви за сите Android скептици :baeh:

ЕДИТ: Проверено, ја има...FREE апликација е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom