Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
FAIL!!! Зошто воопшто им даваме поени на Грците?!!!!!!!!!!!!!????? Обавезно секоја година им даваме по некој поен..незнам што е со народов наш ГЛУПАВ

Во Македонија едвај ли има некој огромен интерес да се гласа за евровизија особено дека немаме претставник во финале, а од друга страна хипотетски неколкумина Грци што живеат во Македонија организирано имаат потрошено неколку картички и ете.

Во Македонија едвај ли има некој огромен интерес да се гласа за евровизија особено дека немаме претставник во финале, а од друга страна хипотетски неколкумина Грци што живеат во Македонија организирано имаат потрошено неколку картички и ете.
мислиш дека телефонското гласање е она кое се прикажува? :)

Ајдееееееее следната година Баку ќе организира. Баш ми е мило! Супер песничка имаа.
Добар избор според мене

--- надополнето ---

Евровизија во Азија ... интересно :)

ова мора да е најдосадната песна шо победила на евровизија.

Ни песната ни плавушата се нешто посебно, со други зборови ТАПА.

BAS MI E MILO POBEDI EDNA OD PODOBRITE PESNI .CESTITKI , MISLAM DEKA POMOGNA I TURSKATA DIJASPORA ZA OVAA POBEDA

--- надополнето ---

Macedonia
FYR_Macedonia.png
MKRTV Vlatko Ilievski Rusinka 36 points 16

--- надополнето ---

NAJLOS PLASMAN DOSEGA

BAS MI E MILO POBEDI EDNA OD PODOBRITE PESNI .CESTITKI , MISLAM DEKA POMOGNA I TURSKATA DIJASPORA ZA OVAA POBEDA

--- надополнето ---

11 Macedonia
FYR_Macedonia.png
MKRTV
Vlatko Ilievski complete participant profile
Rusinka 036 POINTS 16

Не разбирам само што толку Турците сте блиски со Азербеџан ? Гледам и на една игра пишуваат а не разбирам ако може да ми објасниш, инаку исто Турчин пишува како интересно му било што водителкава некако нагласено добро го кажа тоа 'from Macedonia' да слушнат подобро Грците, ако не ништо друго барем секоја чест за неа :)

Не разбирам само што толку Турците сте блиски со Азербеџан ? Гледам и на една игра пишуваат а не разбирам ако може да ми објасниш, инаку исто Турчин пишува како интересно му било што водителкава некако нагласено добро го кажа тоа 'from Macedonia' да слушнат подобро Грците, ако не ништо друго барем секоја чест за неа :)

Turcite i Azerbejdjancite imaat isto poteklo odnosno toa e tursko pleme izmesano so aziski primesi.

погрешка пуштив од 33 гласање и се покајав дали овој шо победи беше педер??

Asiasong 2012 :tv:

Италија 2
16k3pzb.gif

Мене ми е мило што Босна се избори за добар пласман заслужуваше подобро според мене, а за победничката песна немам некој коментар, просечна песна ништо посебно. Се гледаме во Баку :salut:

--- надополнето ---

Macedonia
FYR_Macedonia.png
MKRTV Vlatko Ilievski Rusinka 36 points 16

--- надополнето ---

NAJLOS PLASMAN DOSEGA

Епа најлош пласман ќе имаме кога и најлоша песна праќаме и кога е наместено кај нас. како може босна еве да биде подобра и горе на табела и како елена ристевска имаше супер настап и песна и најдобар пласман. значи ак оси испратиш добра песна без разлика од каде си ќе имаш добар успех.

честитки за азербеџан имаше интересна и супер песна и си победи поштено и ние можеме ако избереме најдобра песна.

Азербејџан не е за исмевање а песната беше ок до сега најдобра евровизија во однос на квалитет реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom